Švenčia gimtadienį

Ne paslaptis, kad „Delfi TV“ televizija yra unikali tuo, kad susikūrė internete, o kaip atskiras televizijos kanalas startavo tik prieš dvejus metus. Taigi, kaip sako I. Matilionis, rugsėjis komandai reiškia ne tik naujo televizijos sezono pradžią, kurią švenčia visi šalies kanalai, tačiau ir „Delfi TV“ gimtadienį, kai internetinė televizija persikėlė į žydruosius ekranus ir tapo atskiru kanalu.

„Nesame prisirišę prie sezoniškumo, nes mūsų sezonas trunka ištisus metus ir mes iš tiesų neatostogaujame. Tai labiau simboliška data ir kartu kanalo gimtadienis, kuris kasmet primena, kad nėra kada užmigti ant laurų ir reikia toliau siekti savo tikslų bei kurti“, – pastebėjo pašnekovas.

Trečiajame „Delfi TV“ sezone taip pat netrūks naujų atradimų, patirčių ir skonių. Kaip buvo skelbiama šeštadienį, šis televizijos kanalas, kaip ir naujienų portalas „Delfi“, yra daugiau nei kanalas ir didžiausią dėmesį skiria naujienoms bei aktualijoms, kurios kasdien apžvelgiamos specialiose laidose.

Nuo savo auditoriją jau radusių projektų iki naujienų

„Delfi rytas“ – tai tarsi tiesiogiai transliuojami pusryčiai, kuriuose kiekvieną dieną žiūrovams pateikiamos karščiausios naujienos ir svarbiausia dienos informacija. Čia sau aktualių ingredientų ras net ir tikri žinių gurmanai. Tiesa, šioje laidoje netrūksta ir gyvos muzikos bei populiarių atlikėjų muzikinių vaizdo klipų pristatymų.

Jau tradicija tapusi ir penkias valandas darbo dienomis trunkanti tiesioginė laida „Delfi diena“ primena, kad norint sužinoti svarbiausias naujienas bei išgirsti ekspertų pastebėjimus nebereikia laukti vakaro. Iš „Delfi TV“ studijos kas valandą transliuojamos žinios ir pateikiama karščiausių įvykių analizė, naujausi valdžios sprendimai, reportažai ir diskusijos.


„Manau, kad kiekvienam žmogui yra svarbus jo kokybiškas, įdomus ir prasmingas laisvalaikis, todėl „Delfi TV“ kviečia žiūrovus ne tik sužinoti, bet ir kartu keliauti, ragauti, išmokti, susipažinti. Tam esame paruošę ne vieną kokybiškam laisvalaikiui skirtą laidą su Orijumi Gasanovu, Alfu Ivanausku, Rūta Lape ir kitais visiems pažįstamais veidais“, – sakė rinkodaros profesionalas.

Be jau minėtų ir savo ištikimą auditoriją turinčių aktualijų projektų šiame sezone žiūrovai išvys tokias pažįstamas laidas kaip „Orijaus kelionės“, „Kasdienybės herojai“, „Alfo didysis šou“, „Kitokie pasikalbėjimai“, „Lietuviškos atostogos“, Aurimo Valujavičiaus kelionės, „Kriminalinė zona su D. Dargiu“ ir kt. bei visiškai naujus projektus, tokius kaip apie garsiausio Lietuvos trenerio Šarūno Jasikevičiaus darbą ir mūsų šalies trenerių štabą Barselonoje pasakojančią laidą „Šaro Barsa“, Lietuvoje gyvenančio ir iš Nigerijos kilusio Samsono Abioduno Toye vedamą laidą „Gimę ne Lietuvoje“ ir lenktynių šou „Kieno didesni“. Taip pat atsinaujino ir laidos „Delfi diena“ rubrika „Iš esmės“, kurią ves žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Aurimas Perednis ir Vytautas Bruveris.

Išskirtinai lietuviškas kanalas

I. Matilionis sako, jog „Delfi TV“ išskirtinumas yra ir tai, kad šis kanalas žiūrovams pateikia tik studijoje pagamintą ir išskirtinai lietuvišką turinį. Čia nėra iš užsienio prodiuserių pirktos produkcijos, o tai komandai leidžia išsiskirti iš kitų kanalų būrio.

„Per pastaruosius dvejus metus šis televizijos kanalas patyrė reikšmingą augimą. Pirmiausiai augome turinio gausa – šiuo metu rodome net 40 skirtingų laidų. Taip pat mus atranda vis daugiau žiūrovų. Palyginus su praėjusių metų vasaros rezultatais, žiūrovų skiriama laiko dalis padvigubėjo. Žinoma, vis dar esame antros lygos kanalas, bet jau pasiekiame beveik milijoną pastovių žiūrovų per mėnesį, o tai yra reikšmingas rezultatas.

Be to, esame multiplatformiška televizija. Visą mūsų vaizdo turinį žiūrovai gali žiūrėti ne tik televizijoje, bet ir „Delfi“ portale bei „Delfi“ „Youtube ir „Facebook“ kanaluose“, – pasakojo žinomas rinkodaros specialistas.

Nors jau kurį laiką žiūrovams buvo įprasta „Delfi TV“ stebėti internete ar išmaniajame telefone, vis daugiau žmonių atranda naujas kanalo galimybes ir patogumą mėgstamas laidas stebėti plačiame televizijos ekrane.

„Delfi TV“ – nemokamas televizijos kanalas pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.