Šiuo metu visi, perkantys Delfi Plius prenumeratą, kartu gauna „Go3“ televizijos ir filmų paketą. Perkantys Delfi Plius prenumeratą mėnesiui, visą šį laiką galės žiūrėti ir „Go3“ turinį, perkantys metinę prenumeratą, „Go3“ galės naudotis tris mėnesius. Lygiai taip pat tie, kurie perka „Go3“ prenumeratą „Televizija ir Filmai“, prieigą prie Delfi Plius gaus dovanų.

Ši akcija truks tris savaites iki gegužės 28 dienos (daugiau informacijos čia).

„Matome, kad žmonių, vertinančių išskirtinį turinį ir suprantančių, kodėl už jį reikia mokėti, Lietuvoje daugėja. Ne paslaptis ir tai, kad už turinį mokantys žmonės labai vertina video formatą, tad džiaugiamės, kad bendradarbiaudami su „Go3“ galėsime pasiūlyti ir televizijos turinį bei daugybę filmų ir serialų“, – sako Delfi verslo plėtros vadovas Irmantas Matilionis.

Irmantas Matilionis

„Ši sparčiausiai augančių savo srities ekspertų bei išskirtinio turinio kūrėjų partnerystė leis išbandyti tai, kas Lietuvos mokamos prenumeratos rinkoje yra geriausia“, – sako „Go3“ marketingo direktorė Ieva Talaikienė.

Ieva Talaikienė

Delfi Plius prenumerata – tai raktas į išskirtinį mokamą turinį, kuriame – „The Economist“ ir „Bloomberg“ naujienos lietuviškai, analitiniai straipsniai, tyrimai, išskirtiniai interviu, vertingi patarimai ir įdomios istorijos. Šioje platformoje – daugiau nei 5000 straipsnių, multimedijų, konferencijų ir įvairių video įrašų archyvas, kiekvieną mėnesį pasipildantis 700 vnt. naujo turinio, taip pat – išankstinės tekstų, tyrimų ir televizijos kanalo „Delfi TV“ laidų premjeros. Delfi Plius prenumeratoriai mato mažiau reklamos visoje Delfi aplinkoje.