Siekdama sujungti karantino metu „Bumble“ pagalba vieniems kitus atradusius, apgyvendinimo kompanija išleido internetinių patirčių kolekciją. Savo ruožtu „Bumble“ rengia konkursą, kuriame bus atrinkta 100 pažinčių programėlės vartotojų, kurie turės galimybę sudalyvauti viename iš daugelio unikalių virtualių pasimatymų.

Šios įdomios ir intymios patirtys apima vyno pamokas su jo ekspertu iš Portugalijos, patarimus, kaip pasidaryti meksikietiškus takus, naktį slaptame Amsterdamo džiazo klube, gyvą „drag queens“ pasirodymą Lisabonoje, pažintį su Naujosios Zelandijos fermos avytėmis, makaronų gaminimo pamokas Florencijoje, kavos degustaciją su profesionalu iš Bogotos, alkoholio gėrimą ir piešimą Portugalijoje, praneša „Adweek“.

Siekiant pagyvinti internetinį bendravimą ir įdomiai, prasmingai įtraukti visus narius, visame pasaulyje visose trijose programėlėse („Bumble Date“, „Bumble Bizz“ ir „Bumble BFF“) prieš karantiną buvo įdiegta balso ir vaizdo pokalbių galimybė.

Per pastarąsias kelias savaites prekės ženklas išleido „virtualų pasimatymo ženklelį“, kuris leidžia vartotojams pranešti suinteresuotiems su jais susipažinti nariams, kad jie gali dalyvauti vaizdo pokalbiuose.

Daugiau nei 100 tūkst. pažinčių programėlės vartotojų visame pasaulyje atnaujino savo profilius paminėdami, kad jie laikosi karantino. „Bumble“ taip pat išplėtė savo atstumo filtrus, kad vartotojai galėtų susisiekti su bet kuo iš savo šalies.

„Bumble“ ir „Airbnb“ bendradarbiavimas oficialiai prasidėjo praėjusią savaitę. Nauji ir esami „Bumble Date“ vartotojai Jungtinėse Valstijose gali pretenduoti į šį laimėjimą iki 2020 m. gegužės 28 d. Tie, kurie nori atsipalaiduoti ir kokybiškai praleisti laiką, gali tiesiog užsisakyti virtualų pasimatymą, pasirinkę tinkamą datą.

„Bumble“ patvirtinti virtualūs patyrimai bus prieinami visiems „Airbnb“ vartotojams.