„Sveiki atvykę į „Atlas“ eksperimentą Didžiąjame hadronų priešpriešinių srautų greitintuve, esančiame CERN laboratorijoje, – iš neįprastos vietos nusifilmavo Stevenas Goldfarbas, kuris yra Europos branduolinių mokslinių tyrimų organizacijos (CERN) fizikas, aktyvus mokslo populiarintojas.

Buvęs LOGIN pranešėjas tikisi vėl sugrįžti į Lietuvą ir pasidalinti naujausiais mokslo ir visatos atradimais.

„Esu labai susijaudinęs galėdamas jums pranešti, kad LOGIN turi visiškai naują platformą naujienoms, jums visiems: jums, mokslininkai, moksliukai, svajotojai, visi kiti. Čia galite išsiaiškinti, kas vyksta mokslo pasaulyje, o tai, turbūt visi sutiksite, yra pats svarbiausias dalykas. Tad išsijunkite visus savo politikos podkastus ir kitus dalykus, kuriuos žiūrite, išjunkite „TikTok“ ir ateikite į LOGIN.LT portalą, kur sužinosite apie mokslą ir mūsų visatą viską, kas svarbu“, – šmaikštauja S. Goldfarbas.
Stevenas Goldfarbas

Europos kosmos agentūros Kosmoso sprendimų departamento vadovas Nickas Appleyardas patikino, kad Lietuvos startuoliai netruks pakilti į orbitą.

„Ką darysime pirmiausia, kai Lietuva prisijungė prie Europos kosmoso agentūros kaip asocijuota šalis narė: mes įkursime verslo inkubatorių, to galite tikėtis 2022 m. Tad tikrai daug tikiuosi iš jūsų, kurie turite startuolius, kurie turite idėjų kompanijoms, kad prisidėsite. Labai tikiuosi, kad greitai pasimatysime“, – gerų naujienų LOGIN.LT skaitytojams žada Nickas Appleyardas.

Žaidimų kūrėjų akademijos Gamedev.camp bendraįkūrėjas Oleg Pridiuk tikino, kad LOGIN konferencijoje visuomet gali kažką išmokti, o galimybė tą daryti visus metus LOGIN.LT – pritrenkianti.

„Aš esu pritrenktas, kad yra sukurta nauja vieta, kur protingi žmonės gali keistis savo mintimis, tai kieta“, – LOGIN.LT pasveikino O. Pridiuk.

„Mano vardas Laura Ellis, aš dirbu BBC. Technologijos niekada nebuvo svarbesnės nei dabar. Tai reiškia, kad esame globali bendruomenė ir galime dalintis dalykais akimirksniu. Deja, tai taip pat reiškia, kad galime dalintis dezinformacija, kuri gali sukelti žalą. Mes turime rasti būdų, kad naudotumės technologijomis atsakingai, kiek tik galime, ir pasinaudotume privalumais, kuriuos jos suteikia“, – savo sveikinimą atsiuntė ir BBC technologijų prognozių vadovė L. Ellis.

LOGIN.LT video sveikinimu pasveikino ir mokslo žurnalistė Goda Raibytė.

„Esu labai laiminga, galėdama pranešti naują projektą LOGIN.LT. Esu labai laiminga, kad pagaliau turime tokį projektą Lietuvoje, kur skaitytojai, žiūrovai, klausytojai galės rasti informaciją apie progresą, inovacijas moksle, technologijas“, – teigia ji.