Viskas prasidėjo dar mokykloje

E. Stankevičius teigė, kad jo karjeros kelias nuo pat pradžių vedė viena kryptimi, kurios jis pats tikslingai siekė. Vyras prisipažino, kad telekomunikacijų sritis buvo toji, apie kurią jis galvojo jau tuomet, kai mokykloje, 10 klasėje, reikėjo pasirinkti vadinamuosius modulius.

Pašnekovas pasakojo, kad jau paauglystėje įsivaizdavo, jog jo karjeros kelias turi būti susijęs su technologijomis ir inžinerija, todėl per daug negalvodamas, kokioje konkrečioje įmonėje norėtų dirbti, jis žinojo, kad tai – jo sritis. Būtent dėl to ir universitete pasirinko Telekomunikacijų inžinerijos bakalauro studijas, po kurių žinias gilino šios srities magistro ir doktorantūros studijose.

„Pradžioje galvojau apie telekomunikacijas bendrai, tačiau magistro ir doktorantūros studijose susikoncentravau ties mobiliojo ryšio tinklais ir mobiliojo ryšio technologijomis. Būtent magistro studijų metais pradėjau ir savo darbinę karjerą, kai įsidarbinau Lietuvos Respublikos ryšių reguliavimo tarnyboje (RRT). Čia praleisti 5 metai buvo labai naudingi, dirbdamas įgijau daug vertingos patirties susijusios su radijo dažnių valdymu bei elektroninių ryšių valdymu Lietuvoje“, – pasakojo E. Stankevičius.