Samsung Galaxy Fold4

Pradėkime nuo didžiausios – Galaxy Fold4. Drąsiausias ir išskirtiniausias telefonas lanksčiu ekranu sulaukė atnaujinimo. Įrenginys, kuris su savo dviem pilnaverčiais ekranais, galybe kamerų, paprasta transformacija iš telefono į planšetę ir taip atrodė, lyg atkeliavęs iš ateities, tapo dar tobulesnis. Kokie pokyčiai matosi iškart? Atnaujintas galinių kamerų modulis, dar padidėjo priekinis ekranas, dailesnis ir plonesnis profilis, dar mažiau matoma vidinio ekrano sulenkimo juosta. Galime tai vadinti paprasta evoliucija, bet neįmanoma nesižavėti šio telefono inovatyvumu ir funkcionalumu.

Samsung Galaxy Flip4

Antra, gerokai mažesnė, tačiau nė kiek ne mažiau žavinti ir unikali naujovė – kompaktiškasis išmanusis sulenkiamu ekranu Galaxy Flip4. Tiems, kam norisi turėti pilnavertį išmanųjį, kuris lengvai telpą į mažiausią kišenę, šis modelis tiesiog išsipildžiusi svajonė. Klasikinis dizainas ir unikalios funkcijos sužavėjo jau prieš metus, o čia – naujoji karta. Vėlgi, iškart matomi pokyčiai – atnaujintos kameros bei gerokai padidėjęs antrasis ekranas nugarėlėje. Dabar dar patogiau darytis asmenukes, bei sekti pranešimus neatlenkus telefono.

Samsung Galaxy Watch5 ir Galaxy Watch5 Pro

Smagu sekti, kaip su kiekviena karta tobulėja išmanieji laikrodžiai Samsung. Šiais metais pristatyti atnaujinti laikrodžiai Galaxy Watch5 ir lyg šiol neregėtas Galaxy Watch5 Pro. Praėjusiais metais iš esmės atnaujinę operacinę sistemą, šiais metais Samsung ėmėsi dizaino – laikrodžiai pasikeitė neatpažįstamai. Galaxy Watch5 atrodo dar sportiškiau, pats laikrodis, lyg kokia tabletė, įspaustas į labai lengvą, bet tvirtą titano rėmą. Neregėtas Galaxy Watch5 Pro dar įdomesnis – tvirtas titano rėmas ir sprendimas, kad sukamo valdymo žiedo šiam laikrodžiui nebereikia.

Samsung Galaxy Buds2 Pro

Na, ir galiausiai naujienų mažylis – ausinės Galaxy Buds2 Pro. Atnaujintas modelis išlaikė visus privalumus, aktyvų triukšmo slopinimą, itin kokybišką ir galingą garsą, gerus mikrofonus ir puikiai subalansuota formą. Spalvos tikrai geresnės, o kiek pagerėjo baterija, valdymas ir funkcijos papasakosime, kai išbandysime.

Visi šie įrenginiai jau mūsų rankose ir jų išankstinė prekyba jau prasidėjo. Skubėkite į artimiausią TELE2 saloną arba tele2.lt