Andrew Tate'as teigė, kad moterų vieta yra namuose, jos negali vairuoti ir yra vyrų nuosavybė. Jis taip pat mano, kad išžaginimą patyrusios moterys turi „prisiimti atsakomybę“ už patirtą prievartą, ir susitikinėja su 18–19 metų amžiaus merginomis, nes „gali palikti pėdsaką“, sakė jis savo paskelbtuose vaizdo įrašuose internete.

Kituose vaizdo įrašuose kikboksininkas pozuoja su ginklais šalia prabangių automobilių ir rūko cigarus, pasakodamas apie tai, kaip muša ir dusina moteris, niokoja jų daiktus ir neleidžia joms išeiti iš namų.

Jis pasakoja, kaip užpultų moterį, jeigu ji apkaltintų jį neištikimybe: „smūgis jai į veidą ir suėmimas už kaklo“. Kitame vaizdo įraše jis prisimena, kaip išmetė moters daiktus pro langą, o trečiame, buvusią merginą, kuri apkaltino jį smurtu (šį kaltinimą jis neigia), vadina „kvailute“.

Šis 35–metis vyras yra vienas garsiausių „TikTok“ veikėjų, kurio vaizdo įrašai buvo peržiūrėti 11,6 mlrd. kartų. Jis, stilizuojamas kaip savipagalbos guru, savo gerbėjams, daugiausia vyrams, siūlantis receptą, kaip užsidirbti pinigų ir pritraukti merginų, per kelis mėnesius iš beveik nežinomo tapo vienu labiausiai aptarinėjamų žmonių pasaulyje. Liepą jo vardo paieškų „Google“ buvo daugiau nei Donaldo Trumpo ar Kim Kardashian.