Pradžioje telefonas atrodo kompaktiškas, tačiau iš pradinių 4,2 colių jis gali išsilankstyti į 10,5 colio ekraną, kurio kraštinių santykis yra 4:3. Tuomet tempiant iš dešinės pusės galima išslinkti likusią ekrano dalį ir taip turėti 12,4 colio platų ekraną, kurio kraštinių santykis – 16:10.
 Samsung Flex Hybrid OLED ekranas ir lenkiamas, ir išplečiamas

Toks ekranas yra itin tinkamas pramogoms, turinio vartojimui, ypač, atsižvelgiant į tai, kad OLED ekranai užtikrina puikią vaizdo kokybę, neribotą kontrastą, platų spalvų atkūrimą, rašo engadget.com.

Sprendžiant pagal pavaizduoto prototipo matmenis, paskutiniai du papildomi ekrano coliai ištraukiami iš dešinės įrenginio pusės, kuri yra storesnė.

Kombinuotas lankstomas ir „vyniojamas“ ekranas leistų kelnių ar švarko kišenėje patogiai nešiotis 12,4 colio platų ekraną turintį planšetinį kompiuterį, kuris idealiai tiktų darbui ar pramogoms keliaujant.

Nors kol kas „Flex Hybrid“ tėra koncepcija, tačiau tai parodo, kad „Samsung“ nagrinėja galimybes, kur galėtų vesti tolesnė sulankstomų telefonų evoliucija.

„Samsung“ parodoje CES 2023 pademonstruos ir dar du išplečiamus ekranus.
 Samsung Flex Duet OLED ekranas išplečiamas iš abiejų pusių

„Flex Slidable Solo“ iš 14 colių galės padidėti į platesnį 17,3 colio ekraną iš vienos pusės. O „Flex Slidable Duet“ bus galima išplėsti iš abiejų pusių. Šie ekranai buvo pristatyti „Intel Innovation“ 2022 m. renginyje, tačiau jie dar nebuvo pademonstruoti publikai.