Mokymai tinka tiek IT studentams, tiek žmonėms, turintiems darbo patirties vienoje iš STEM krypčių, finansinių paslaugų srityje arba turintiems STEM srities arba ekonomikos išsilavinimą.

„Šie mokymai yra geras pagrindas IT karjeros pradžiai. Žinoma, sėkmė naujoje srityje neateina per kelis mėnesius – reikia ir toliau gilinti žinias bei kaupti patirtį. Noras tobulėti ir mokytis turėtų išlikti visą gyvenimą – tai yra mūsų įmonės DNR dalis“, – sako Zanda Arnava, „Accenture Talent Studio“ vadovė Baltijos šalyse.

Šią vasarą „Accenture“ siūlo galimybę pretenduoti į 20 mokymo programų populiariose srityse, tokiose kaip „Java“, „JavaScript“, „.NET“, automatizuotas testavimas, duomenų integravimas, vizualizacija, robotika, „DevOps“. Taip pat vyks dar neseniai pradėti organizuoti „SAP“ kursai, kariuose bus galima įgyti žinių apie „SAP“ architektūrą, debesų technologijas. Kitose programose dalyviai galės susipažinti su baziniais duomenų analizės įgūdžiais sėkmingai karjeros pradžiai šioje srityje.

Mokymai nemokami ir trunka kelias savaites, priklausomai nuo pasirinktos mokymo temos. Dalyviai įgyja bazinių IT žinių ir įgūdžių tolesnei karjerai. Šie mokymai panašūs į kasdienį darbą su projektais. Dalyviams suteikiama tiek praktinių, tiek teorinių žinių, jie išmoksta dirbti komandoje. Visi mokymai vyksta nuotoliniu būdu anglų kalba, vadovaujant patyrusiems lektoriams ir mentoriams.

Norint išlaikyti techninį mokymų atrankos testą, reikalingos pagrindinės pasirinktos mokymų programos žinios. Kaip pasiruošti testui, patarimus galima rasti „Bootcamp“ svetainėje. Šalia techninių žinių, vertinamas ir pretendentų gebėjimas analitiškai mąstyti, motyvacija mokytis bei anglų kalbos įgūdžiai. Daugiau informacijos apie mokymų turinį ir paraišką galima rasti „Accenture Bootcamp“ svetainėje.

„Mes taip pat pristatėme perkvalifikavimo programą jau esamiems mūsų darbuotojams, padedančią kitų sričių specialistams įgyti IT žinių. Šios programos dalyviai šalia darbo tęsia studijas universitete. Per tam tikrą laikotarpį sėkmingai išlaikę egzaminus, darbuotojai gauna motyvuojantį atlyginimo padidėjimą, taip pat tai yra geras pagrindas karjeros augimui“, – pasakoja Z. Arnava.