Savo patirtimis šioje profesinių pažinčių mezgimo (ir ne tik) platformoje pasidalino asmeninio prekės ženklo konsultantė, įmonės „Promefile“ įkūrėja ir vadovė Guoda Sakalauskienė, žymus komikas, renginių vedėjas Paulius Ambrazevičius ir „Ober-Haus“ nekilnojamojo turto vertintoja, teismo ekspertė Asta Lisauskienė.

Paulius Ambrazevičius: puiki vieta savireklamai, bet kai kurie persistengia

Karantinas renginių organizatoriams buvo nelengvas – susibūrimų apribojimai reiškė, kad daug kas turės būti atšaukta arba perkelta į nuotolį. Bet šioje vietoje P. Ambrazevičiui pasitarnavo nuo 2006 m. metų kaupti kontaktai.

„Nuo kokių 2006 m. priimdavau daug kontaktų ir subūriau didelį savo tinklą, gal apie 2000 žmonių. Kai jau buvo paskelbtas antras karantinas, čia buvo 2020 m. lapkritis, parašiau vieną vienintelį įrašą „LinkedIn‘e“, kad užsidaro mano visi kiti darbai – tai buvo tiesa. Bet vienas dalykas, ką galiu pasiūlyti, tai online protmūšiai įmonėms. Turėjau patirties, turėjau išsipirkęs platformas, turėjau know-how ir parašiau „LinkedIn‘e“, kad galiu tai daryti“, – pasakoja P. Abrazevičius.

Galbūt buvo „pataikyta laiku ir vietoje“, bet po savaitės P. Ambrazevičius turėjo jau 30-40 užsakymų panašiems renginiams.