Telefonas, kuris pagaliau yra ir įdomus, ir prieinamas

Dalis žmonių perka aukščiausios klasės telefonus todėl, kad jie turi įdomesnius ir unikalesnius dizainus. Visgi dabar, jeigu dizainas jums yra pagrindinis prioritetas, „Nothing Phone (1)“ yra neabejotinai geriausias variantas net ir tuo atveju, jeigu jūsų biudžetas yra neribotas.

Įrenginio galinėje dalyje randama „Glyph“ sąsaja: specialios LED lemputės, kurios ne tik atrodo įspūdingai net ir iš tolo, bet ir praneša apie skambučius ar kitus svarbus pranešimus, taip pat parodo telefono krovimo lygį.

Be abejo, „Nothing Phone (1)“ yra padengtas „Gorilla Glass“ stiklu iš abiejų pusių, o jo šonai yra pagaminti iš aliuminio – „Topo centro“ ekspertų teigimu, laikant šį telefoną rankose, niekada neatspėsite jo kainos.

Švari programinė įranga be nereikalingų triukų

Nenorite didžiųjų gamintojų telefonų dėl juose iš anksto įrašytų dešimčių nereikalingų programėlių ir sudėtingos vartotojo sąsajos? „Nothing Phone (1)“ naudoja specialią „Nothing OS“, kuri siūlo viską geriausio, ką turi „Android“. Greitis, tobulas sklandumas, specialūs „Nothing“ ekrano fonai, garsai ir šriftai, kiekviena detalė – tobulai apgalvota.

Be abejo, rasite ir daugybę nustatymų, kuriais galėsite savo telefoną gerokai suasmeninti ar netgi naudotis kitais išmaniais įrenginiais: užvesti „Tesla“ automobilį, atrakinti duris, patikrinti savo „AirPods“ baterijos įkrovos lygį ir t. t. Tam nereikės jokių specialių aplikacijų, kadangi „Nothing“ viską integravo į šį telefoną.

Išskirtinė kamera, leisianti fiksuoti smagiausius gyvenimo momentus

„Nothing“ teigia, kad didesnis kamerų skaičius dar nereiškia daugiau kokybės, todėl „Nothing Phone (1)“ turi tik dvi ypač aukštos kokybės 50 MP raiškos kameras, pasižyminčias išskirtiniu realizmu, ypač stabiliais vaizdo įrašais ir naktiniu režimu.

Tiesa, jeigu naktinio režimo neužteks, apšvietimui galėsite panaudoti ne tik tradicinę LED blykstę, bet ir „Glyph“ LED sąsają, kuri apšvies objektus itin tolygiai, natūraliai ir stilingai. Pagaliau naudoti apšvietimą naktinėje fotografijoje nebus tabu!

Fantastiškas ekranas

„Topo centro“ ekspertai pastebi, kad „Nothing Phone (1)“ ekranas prilygsta daugeliui kitų telefonų rinkoje – įrenginio 6,55 colių OLED ekranas palaiko HDR10+ technologija, tad yra itin kontrastingas ir ryškus, o 120Hz atnaujinimo dažnis užtikrina, kad viskas atrodytų itin sklandžiai ir sparčiai. Tad naudodamiesi savo telefonu neabejotinai mėgausitės kiekviena sekunde.

Galia kiekviename žingsnyje

Nors „Nothing Phone (1)“ yra vidutinės klasės įrenginys, savo galia jis nenuvils nei vieno. „Snapdragon 778G+“ lustas padės susitvarkyti su visomis operacijomis ar netgi grafiškai sudėtingais žaidimais, be to, galėsite mėgautis 5G internetu! Be abejo, visa tai neturi jokios prasmės, jeigu baterija netarnauja ilgai – todėl „Nothing Phone (1)“ turi visą dieną tarnaujančią 4500 mAh talpos bateriją su 33W greituoju krovimu, leidžiančiu įkrauti savo įrenginį iki 100 proc. vos per kiek daugiau nei valandą!