Nors E. Muskas praėjusį mėnesį su „Twitter“ valdyba susitarė dėl 44 mlrd. dolerių pirkimo pasiūlymo, jis taip pat tvirtino, kad idealiu atveju sandoris bus baigtas per artimiausius du ar tris mėnesius. Jei sprendimas įsigaliotų, „Tesla“ įkūrėjas planuoja vėl leisti buvusiam JAV prezidentui Donaldui Trumpui naudotis tviterio platforma.

„Twitter“ sprendimas uždrausti buvusį JAV prezidentą buvo „moraliai neteisingas ir visiškai kvailas“, tvirtino E. Muskas „Financial Times Future of the Car“ viršūnių susitikime.

D. Trumpui dar 2021 m. sausį buvo „visiems laikams uždrausta“ naudotis savo „Twitter“ paskyra. Šis bendrovės valdybos sprendimas, kuriuo bandoma užkirsti kelią tolesniam neapykantos ir smurto kurstymui, buvo priimtas po JAV vykusio Kapitolijaus šturmo.

Tačiau E. Muskas pasakė, kad atkurtų D. Trumpo „Twitter“ paskyrą ir šiuos žodžius argumentavo teigdamas, kad draudimas naudotis platforma ne nutildė D. Trumpą, o privertė pereiti į savo paties kurtą „Truth Social“ sveitainę ir dar labiau sustiprino buvusio JAV prezidento balsą tarp kraštutinių dešiniųjų.