Didižiausias dėmesys buvo skirtas Varšuvoje vykusios tiesioginės profesionalų diskusijos pagrindinėms temoms – „XaaS“ ir IT tvarumui. „XaaS“ diskusijos dalyviai įtikino ne tik dėl savo aukštos techninės kompetencijos, bet ir pateiktomis stipriomis rinkos žiniomis. Tvarumo diskusijoje, kurioje dalyvavo daug tarptautinių svečių, buvo akivaizdu, kad kanalas pripažino šios temos svarbą ir jau įpusėjo įgyvendinti konkrečius žingsnius – nuo gamybos iki išsamios informacijos tarpininkams ir galutiniams klientams.

„ALSO“ generalinis direktorius Vaidotas Kutra dienos pabaigoje pasidžiaugė: „ALSO „CTV“ yra renginys, kuriame galime parodyti, kad esame ne tik technologijų teikėjai, bet ir forumų iniciatoriai bei ryšių kūrėjai. Renginio temos buvo naudingos tiek partneriams, tiek galutiniams vartotojams – jie galėjo pasisemti naujos informacijos ir idėjų.“

Net tie, kurie praleido „CTV“, gali registruotis adresu www.alsoctv.com. Platforma veiks iki gegužės 31 d. ir yra atvira visiems besidomintiems IT temomis. Tereikia užsiregistruoti ir galėsite stebėti visų pranešimų įrašus, įskaitant ir „ALSO Group“ generalinio direktoriaus Gustavo Möller-Hergto pagrindinį pranešimą.