Įmonės viceprezidento ir Lietuvos padalinio vadovo Viktoro Gurgždžio teigimu, per artimiausius penkerius metus planuojama išlaikyti spartų augimo tempą tiek Lietuvoje, tiek ir Lenkijoje. Plėtros poreikį diktuoja skaitmenizuotų sprendimų poreikis ir augantys klientų užsakymai.

„Vienas iš pagrindinių organizacijos uždavinių šiandien yra burti stiprią komandą, plėsti jų technologinių kompetencijų įvairovę ir drauge padėti klientams pasiekti strateginius verslo tikslus“, – pabrėžia „Devbridge“ vadovas.

„Devbridge“ gegužės mėnesį atidarė biurą Varšuvoje ir žada toliau aktyviai plėstis į regionus. 2021 metų pabaigoje sudariusi vieną didžiausių sandorių regiono mastu, įmonė tapo dalimi „Cognizant Softvision“ įmonės, kuriančios pritaikytus skaitmeninius produktus ir veiklą vykdančios pasauliniu mastu. Pagrindinis kompanijos tikslas ir toliau išliks – kurti pažangiausią programinę įrangą ir taip suteikti neįkainojamus įrankius, padėsiančius sėkmingai augti pasaulinėms kompanijoms, industrijoms ir verslo organizacijoms, skelbia bendrovė.

Organizaciją šiuo metu vienija daugiau nei 700 narių profesionalų bendruomenė, dirbanti penkiose pasaulio šalyse. Įmonės strateginis siekis – padėti klientams žvelgti į verslo procesus per inovatyvių skaitmeninių produktų kūrimo prizmę. Įmonė nuo įkūrimo pradžios kasmet vidutiniškai paauga apie 30 proc., per pastaruosius ketverius metus 30 procentų didino ir apyvartą.

Nuo 2011 metų, kai įmonė atidarė savo biurus Lietuvoje, svarbiausiu sėkmingos veiklos elementu tapo darbuotojai. Būtent patyrę specialistai padeda pritraukti naujų talentų ir skatina bendrovės augimą. Lietuvos padalinio vadovo V. Gurgždžio teigimu, sparčiai augančioms komandoms svarbu būti kartu, tobulėti, todėl reikalingos inovatyvios erdvės, kuriose ne tik visi jaustųsi patogiai, bet ir laisvai tilptų ateityje.

„Per 11 įmonės veiklos metų Lietuvoje teko pakeisti ne vieną biurą, tad ne tik išmokome nemažai pamokų, bet ir aiškiai įsivardijome, ko mums tiksliai reikia. Mūsų komandos pačios nusprendžia ar norėtų dirbti iš biuro, namų ar kitos vietos, tačiau patogaus darbo, susitikimų, komandinių veiklų ar tiesiog gyvo bendravimo svarba išlieka labai didelė. Todėl norime, kad tai būtų geriausias ir moderniausias biuras mūsų darbuotojams. Esame tikri, kad mūsų darbo modeliui ir komandoms bus vis labiau svarbus gyvas bendravimas.
Viktoras Gurgždys

Gera emocinė ir fizinė darbuotojų sveikata mums visada išliks prioritetu. Todėl pagrindinis kriterijus, renkantis naujas patalpas, dar didesnis patogumas mūsų darbuotojams. Biuro vieta ir infrastruktūra taip pat turėjo reikšmės. Komandiškumas mūsų įmonėje yra labai svarbus, tad naujojo biuro tikslas yra sukurti jaukią, patogią, inovatyvią erdvę, kurioje būtų malonu dirbti. Atsižvelgėme ir į tokius dalykus, kaip biuro dydis, dar modernesnė ventiliacija, patalpų akustika, taip pat įrengėme didelę sporto salę, turime privačią milžiniško dydžio terasą ant stogo, kur organizuosime įmonės renginius, konferencijas ar tiesiog išnaudosime tai, kaip papildomą laisvalaikio erdvę“, – biuro privalumus vardijo IT įmonės vadovas.

Naujajame biure įrengta stogo terasa su bėgimo taku, sporto ir renginių erdvėmis, iš kurių atsiveria senojo Skanseno panoraminiai vaizdai. Vidiniai biuro laiptai sujungia visus tris biuro aukštus, kurie yra ypatingai erdvūs, platūs, su amfiteatru ir alternatyviomis darbo vietomis. Ir ,žinoma, biuro priimamasis bei bendroji renginių erdvė. Jose įrengta didelė sporto salė, žaidimo erdvės, kavos bei neformalaus bendravimo bei poilsio erdvės.

Ekonomikos ir inovacijų ministrės Aušrinės Armonaitės teigimu, „Devbridge“ atskleidžia, kad mūsų profesionalai ir jų idėjos gali pasiekti stulbinančias sėkmes.

„Nuo penkių draugų įkurtos kampanijos iki technologijų sektoriaus lyderio šiandien. Akivaizdu, kad galime neįmanomus dalykus paversti įmanomais. Dar kartą noriu pasveikinti visą „Devbridge“ komandą su naujais namais Vilniuje“, – teigė ministrė.
JAV programavimo paslaugų įmonės "Devbridge" naujojo biuro Vilniuje atidarymas

„Investuok Lietuvoje“ generalinio direktoriaus Elijaus Čivilio teigimu, „Devbridge“ istorija dar kartą paliudija Lietuvos talentų kuriamą palankią aplinką technologijų sektoriaus klestėjimui.

„Džiaugiamės, kad „Devbridge“ suburta profesionalų bendruomenė prisideda prie strateginės svarbos paslaugų tiekimo, taip didžiausiomis pasaulio gamybos, finansų, paslaugų sektoriaus kompanijomis skleisdama Lietuvos, kaip patikimos partnerės, vardą“, – teigė E. Čivilis.