„Devbridge“ viceprezidento ir Lietuvos padalinio vadovo Viktoro Gurgždžio teigimu, bus kuriami sprendimai, padedantys gerinti įmonės gamyklos darbo efektyvumą sukuriant įrankį, kuris leistų stebėti, kaip vykdomas gamybos planas ir reaguoti į visus gamybos nukrypimus.

„Šiuo metu įmonei yra reikalingas įrankis, kuris suteiktų galimybę matyti tokius duomenis, kurie leistų laiku padaryti tinkamus sprendimus, taip taupant ir mažinant įmonės kaštus. Dirbame multidisciplininių komandų pagrindu, tai reiškia, kad visa komanda neša atsakomybę už produkto sukūrimą ir paleidimą į rinką kiekviename proceso žingsnyje. Atitinkamai tai yra ir tiesioginė atsakomybė už verslo tikslus“, – pabrėžė V. Gurgždys.

Anot bendrovės „Freda“ generalinio direktoriaus Rimo Varanausko, siekiama optimizuoti darbus ir efektyvinti planavimą, pakeisti „on line“ detalių, gamybinių partijų stebėjimą procesą bei greitą reagavimą į situacijos pasikeitimus.

„Norime, kad verslas veiktų efektyviau. Mūsų bendradarbiavimo tikslas, kad „Freda“ darbuotojai turėtų galimybę proaktyviai dirbti, vietoje to, kad reaguotų į pokyčius tik tada, kai problema iškyla. Suprasti specifinio verslo logiką, išsiaiškinti apribojimus, pasiūlyti sprendimus – neeilinis iššūkis“, – teigė įmonės generalinis direktorius.
 Įmonės „Freda“ generalinis direktorius Rimas Varanauskas

R. Varanauskas pabrėžia, kad įmonė sieks sukurti tokią sistemą, kuri ilgainiui galėtų būti pagalbininkas visam gamybos padaliniui. Tikslas yra užtikrinti gamybos tęstinumą realiu laiku ir užkirsti kelią įvairiems nesklandumams, dėl kurių nukenčia efektyvus darbas.

„Devbridge“ yra privati programinės įrangos konsultacijų ir produktų kūrimo įmonė, turinti 700 profesionalų, dirbanti pasaulio šalyse.