„Visi su nekantrumu laukiame „Samsung“ naujienų – šių įrenginių pasirodymas rinkoje yra vienas iš daugiausiai dėmesio sutraukiančių renginių technologijų pasaulyje. Džiaugiamės galėdami savo klientams pasiūlyti galimybę pirmiesiems įsigyti šias naujienas“, – teigė Andrius Budreika, „Tele2“ mobiliosios įrangos produktų grupės vadovas.

Operatoriaus internetinėje svetainėje užsiregistravę klientai sulauks specialaus pasiūlymo – įsigiję vieną iš pristatytų naujienų, jie gaus belaides ausines „Galaxy Buds2 Pro“ dovanų. Registruotis galima čia.

Išskirtiniai flagmanai


Pernai „Samsung“ pristatyti flagmanai – „Galaxy S22“, „Galaxy S22+“ ir „Galaxy S22 Ultra“ išsiskyrė dėl patobulintos galinių kamerų sistemos, akį traukė dizainu ir ryškiu ekranu.

Praėjusiais metais vykusiame „Samsung“ renginyje pristatytos „Galaxy S22“ serijos populiariausiu modeliu tapo „Galaxy S22 Ultra“. Pardavimų duomenys rodo, kad žmonės rinkosi aukštesnės klasės išmaniuosius – per pirmuosius 3 išmaniųjų pristatymo mėnesius visame pasaulyje buvo parduota daugiau nei 8 milijonai šios serijos telefonų, kurių pusę sudarė „Galaxy S22 Ultra“ modelis.

Tuo tarpu „Galaxy S22“ telefonų buvo parduota kiek daugiau nei 2 mln., o „S22+“ – apie 1,5 mln. išmaniųjų. Kompanija pažymi, kad „Galaxy S22“ serijos įrenginiai jiems atnešė sėkmę „Android“ rinkoje ir buvo gerai įvertinti ekspertų.