Antradienį 20 val. Lietuvos laiku „Apple“ pirmąkart šiais metais pristatys naujuosius produktus. Renginio transliacija ir svarbiausios naujienos bus prieinamos LOGIN.LT.

Nors dar konkrečiai nėra aišku, kas ir kaip bus pristatinėjama rytojaus renginyje, spekuliacijų yra daug. Apžvelkime, kokią informaciją turime pirmojo šiemet „Apple“ renginio išvakarėse.

„iPhone SE 2022“ – penkių colių įstrižainės nesiekiantis „Apple“ mažylis gaus 5G palaikymą, greitesnį procesorių, kokybiškesnes kameras

Ko gero laukiamiausia rytojaus pristatymo naujiena – naujasis „iPhone SE 2022“.

Nors „Apple“ dažniausiai telefonų flagmanus pristato rudenį (kada ir tikimasi sulaukti naujojo „iPhone 14“), didelė tikimybė, kad „iPhone“ šeima nauju nariu – „iPhone SE 2022“ – pasipildys jau rytoj.

Naujasis „iPhone SE 2022“ galėtų turėti spartesnį „Apple A15 Bionic“ lustą, mažesnę kameros išpjovą (angl. camera notch) priekyje ir atnaujintą kamerą, gebančią filmuoti 4K raiška. Taip pat pirkėjus galėtų pritraukti 5G palaikymas, kuris sutektų prieigą prie greitesnio belaidžio interneto.

Šiuo metu „A15 Bionic“ lustas yra tokiuose įrenginiuose kaip „iPhone 13“ serija, naujausiame „iPad Mini“. Taip pat manoma, kad jis pasirodys ir „iPad Air“, kuris taip pat turėtų būti pristatomas rytojaus renginyje.

„Tai neįtikėtinai greitas procesorius, kuris beveik visais palyginimais lenkia konkurentus“, – apie „A15 Bionic” rašo „Forbes“.

Naujasis „iPhone SE 2022“ modelis patiktų mažų telefonų mylėtojams. 2020 m. modelyje matėme 4,7 colių ekraną ir neturime pagrindo galvoti, kad „iPhone SE 2022“ ekrano dydis galėtų kardinaliai keistis. Palyginti su kitais bendrovės telefonais, dydžiu artimiausias yra „iPhone 13 mini”, kuris turi 5,4 colių ekraną.

Tačiau, svarstoma, kad „iPhone 13 mini“ galėtų būti net keliais šimtais brangenis už naująjį „iPhone SE 2022“. Manoma, kad naujojo „iPhone“ šeimos nario kaina galėtų būti apie 300-400 dolerių.

Pirmą kartą SE serijos telefoną bendrovė išleido 2017 m., vėliau – 2020 m.

„iPad Air“ – 5G palaikymas ir A15 mikroschema