Vasario 24 dieną apie kibernetinį karą V. Putinui paskelbę programišiai jau tą pačią dieną savo „Twitter“ paskyroje paskelbė, kad įvairios Rusijos vyriausybinės svetainės nebeveikia. Tą pačią dieną pasirodė ir Ukrainos atstovų prašymas programišiams, kad šie padėtų kovoje su rusija ir jos skleidžiamomis melagienomis. Šį prašymą „Anonymous“ išgirdo, tad iškart kitą dieną būtent ši grupuotė nulaužė propagandą skleidusį „RT News“ Rusijos žiniasklaidos kanalą.

Tą pačią vasario 25 d. buvo nulaužtas ir Rusijos gynybos ministerijos puslapis, o iškart po to „Anonymous“ nutekino Rusijos gynybos ministerijos svetainės duomenų bazėje buvusius duomenis.

Šeštadienį programišiai paskelbė, kad jau buvo nulaužtos daugiau nei 6 Rusijos vyriausybinės internetinės svetainės. Jie patikino, kad nuolat atlieka veiksmus, jog Rusijos vyriausybinių puslapių veikimas nebūtų atnaujintas, o taip pat „Anonymous“ deda dideles pastangas, kad Rusijos žmonės būtų išlaisvinti nuo V. Putino valstybinės cenzūros bei pamatytų, kas iš tiesų dedasi kaimyninėje šalyje. Be to, programišiai taip pat rūpinasi, jog Ukrainos žmonės nebūtų atjungti nuo sklaidos kanalų. Tą pačią dieną taip pat buvo pranešta apie prisijungimą prie Rusijos kariuomenės ryšio.

Kuo yra pasižymėjusi „Anonymous“?