Premium
2022 m. gegužės 18 d. 17:34

Dėl ko išpopuliarėjo karšto oro gruzdintuvės: ir greitam pasišildymui, ir naujų skonių eksperimentams

  • Parengė Ernestas Naprys
Karšto oro gruzdintuvė
Karšto oro gruzdintuvė

Prieš kelerius metus kulinariniame pasaulyje atsirado inovacija – mažesnė orkaitė su talpa riebalams nubėgti, apipučiama ventiliatoriaus. Taip veikia karšto oro gruzdintuvės, angliškai pavadintos „air fryer“. Dabar jos braunasi kone į kiekvieną virtuvę. Kas lėmė, kad karšto oro gruzdintuvės tapo tokios populiarios?

Visą straipsnį gali skaityti tik prenumeratoriai
Tapdami prenumeratoriais, jūs remiate nepriklausomus autorius ir žurnalistus. Stipri ir laisva žiniasklaida – demokratijos ramstis ir vertybė, kurią būtina puoselėti.
Kviečiame prisijungti prie Delfi prenumeratorių bendruomenės.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą LOGIN.LT turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Svarbiausios naujienos ir komentarai iš LOGIN.LT –
kiekvieną savaitę tiesiai į el. paštą!