DevGAMM Vilnius 2022 konferencija vyks dvi dienas Radisson Blu Lietuva viešbutyje, o jos metu bus surengta 60 sesijų, 11 pranešimų apie analitiką, garsą ir skambesį, verslą, bendruomenių valdymą, žaidimų dizainą, Indie ir postmortemus, bei daugelį kitų temų. Be to, dalyvių laukia susitikimai su kolegomis iš industrijos, naujų žaidimų ir naujų žaidimų ir kompanijų stendų ekspozicija, kur dalyviai galės sužinoti ir apie įsidarbinimo galimybės.

Štai trumpas žvilgsnis į įspūdingų pranešėjų sudėtį: Leszek Szczepański (Guerrilla Games), Ahmed Salama (Ubisoft Stockholm), Fawzi Mesmar (žaidimų dizaineris ir autorius), Henrique Olifiers (Bossa Games), Alex Nichiporchik (tinyBuild), Arturs Lukasevics (TikTok), Mike Bodie (balso aktorius), Māris Naglis (HTTPOOL), Jason Polansky (Atari) ir kiti.

Tiems, ką domina diskusijos aktualiomis temomis, siūloma ir apskritojo stalo pokalbiai, kuriuose dalyvaus iki 10 ekspertų su moderatoriumi. Jų metu galėsite dalintis patirtimi ir sužinoti vidinių įmonių dalykų. O karjeros sienoje bus galima rasti daugiau nei 100 darbo pasiūlymų iš žaidimų kūrimo bendrovių. Todėl kiekvienas ieškantis darbo galės rasti geriausią variantą.

Kalbant apie verslo ryšius, dalyviai galės planuoti susitikimus naudodamiesi PINE Tool, o popietės metu - užmegzti ryšius kitais konferencijos dalyviais.

Bilietai jau parduodami ir juos galima įsigyti ČIA. Jei nespėsite atvykti į Vilnių, galite pasinaudoti savo bilietus stebint konferenciją nuotoliniu būdu, kur galėsite ne tik susipažinti su visų dalyvių sąrašu, bet ir suplanuoti virtualius pokalbius.

*Konferencija prasidėjo Ukrainoje, o dauguma komandos narių yra ukrainiečiai. Konferencijos organizatoriai norėdami palaikyti savo gimtinę, dalį pajamų gautų iš bilietų pardaviimo ir rėmėjų, skirs fondams prisidedantiems prie pagalbos Ukrainai.