Nuo dirbtinio intelekto iki nuogybių

Tie, kas kasmet lankosi šioje konferencijoje, ar bent viena ausimi girdėjo apie LOGIN, jau žino – čia kasmet atvyksta pasaulinio garso žvaigždės ir viena scena dalijasi su Lietuvos mokslininkais, verslininkais, inovatoriais, ir kitais įvairių sričių profesionalais.

Temų įvairovė plati – nuo dirbtinio intelekto, metavisatų, kosmoso, kibernetinio pasaulio peripetijų, ateities virusų ir ligų, klimato kaitos, Rusijos karo užkulisių, esporto, kino, marketingo, finansų, verslo augimo ir plėtros paslapčių, asmeninio tobulėjimo ir iššūkių iki nuogybių, kurios drąsiems gali sukrauti milijonus.

Visko išvardinti nepavyks – kasdien nuo ankstyvaus ryto iki pat 17 valandos vakaro praktiškai be pertraukų čia savo srities asai skaitys pranešimus, dalyvaus diskusijose ir dalinsis savo įžvalgomis. Ant LOGIN scenos išvysime pasaulinio garso socialinio tinklo „OnlyFans“ žvaigždę, supermodelio Kate Moss seserį Lottie Moss.

Išgirsime ir apie pasaulinę inovaciją – mirties kapsulę, apie kurią papasakoti atvyksta pats jos įkūrėjas Philipas Nitschke, dar kitaip prisistatantis kaip „Daktaras mirtis“.

Savo patirtimi ir išgyvenimais bei neblėstančios drąsos ir iššūkių paslaptimis dalinsis ir šių laikų lietuvių tautos didvyris – Aurimas Valujavičius, dar šią savaitę parskridęs iš Jungtinių Amerikos Valstijų, kurias nuo Ispanijos krantų pasiekė savomis rankomis, vienas kaip pirštas Atlanto vandenyne irkluodamas 120 dienų.

Nuo verslo verto milijardo iki kūno ir sielos pažinimo

„Ar moterys gali turėti viską?“, „Kaip sukurti verslą, vertą milijardo?“, „Durniams sekasi. Apie ką nerašo verslo vadovėliai?“, „Aštuonios ligos, kurioms mokslas nėra pasiruošęs“, „Kaip lietuviškam verslui sudominti „Forbes”, „Bloomberg” ir „Washington Post”, „Niekas nepatinka, niekas nesiseka, nieko nenoriu?“, „Kūno ir sielos laikrodžiai – kaip jie susiję?“ – tai tėra tik dalis klausimų ir temų, kurias gvildens konferencijoje susirinkę pranešėjai ir diskusijų dalyviai.

Kad išsirinkti tarp gausybės įdomaus turinio nebūtų sunku, pirmąją renginio dieną organizuojamas ir specialus pranešimas: „Išsinešk maksimalią naudą: kaip profesionaliai klausytis LOGIN pranešimų?“ Tad savo turinį ir aktualias naujienas išmoks atsirinkti net ir tie, kurie tokio tipo renginyje dalyvauja pirmą kartą arba tokia patirtį turėjo labai seniai.

Negana to, dvi dienas trunkančios konferencijos metu veiks ir „Expo and Networking zone powered by CodeAcademy“ su įspūdingais inovacijų stendais, neformalia erdve pokalbiams ir naudingoms pažintims užmegzti, darbo zona prisėsti prie kasdienių darbų konferencijos metu bei SPA ir sveikatos zona, kur dalyviai bus kviečiami ne tik atpalaiduojantiems masažams, bet ir moderniam sveikatos patikrinimui.

Pamatyti visus LOGIN pranešėjus ir tvarkaraštį galite ČIA, o įsigyti bilietus galite ČIA. Įsigijus bilietą į konferenciją, suteikiama galimybė ne tik dalyvauti LOGIN festivalyje „Litexpo“, bet ir norimus pranešimus tiesiogiai stebėti nuotoliu, o po konferencijos peržiūrėti pranešimų vaizdo įrašus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją