Šiemet bus paliestos aktualiausios, svarbiausios ir net pačios nepatogiausios temos, o į sceną lipa žmonės, kasdien kuriantys atskirų straipsnių vertas istorijas. Dalyviai gali rinktis net iš 150 pranešėjų keturiose turinio salėse: „LOGIN Progress Makers powered by SEB“, „LOGIN Trailblazers powered by Salesforce“, „LOGIN Visioners powered by PIGU.LT“ ir „LOGIN Innovators powered by Schneider Electric“.

Festivalyje dalyvaujanti Brigita pasakojo, kad buvo išsiilgusi tokių gyvų renginių ir pranešėjų, kuriuos gali matyti čia pat, scenoje: „Karo psichologės Rositos Kanapeckaitės pranešimo „Kaip ugdyti psichologinį atsparumą nestabiliu laikotarpiu?“ klausėsi pilnutėlė salė. Visi tokie susikaupę, nes pranešimas išties įtraukiantis ir aktualus. Festivalis labai intensyvus, norint spėti į visus pranešimus, kuriuos nusižiūrėjau, reikia bėgte bėgti iš salės į salę.“

LOGIN 2022

Prie vienos iš salių sutiktas Audrius sakė, kad festivalyje LOGIN turi planų ir išklausyti keletą pranešimų, ir pasidarbuoti. Tą jam puikiai pavyksta padaryti specialiai tam skirtoje zonoje: „Žmonės čia ne tik klausosi pranešimų, bet ir bendrauja, keičiasi kontaktais ir pan. Nuotaikos puikios, susirinko išties labai daug dalyvių. Tokią lietingą dieną nesugalvočiau geresnės veiklos.“

Festivalyje nuotoliniu būdu dalyvaujanti programuotoja Lina sako, kad liko sužavėta dr. Urtės Neniškytės pranešimu „Motyvacijos neuromokslas: kaip tapti ir išlikti motyvuotiems“: „Mokslų daktarė sugebėjo visiškai kasdiene žmonių kalba perteikti duomenis ir tyrimus, kuriuos atrasti, susisteminti turbūt reikėjo tūkstančių žmonių bei daugelio metų. Informacija glausta, bet absoliučiai aktuali visiems ir visada. Labai naudinga sužinoti, kaip dopamino kiekį pasikelti, kas yra dopamino bazinis lygis, kad jis dinamiškas, taip pat komentaras apie tai, kodėl dabar bandom viską „sužaisminti“ darbo vietoje.“

LOGIN konferencija yra dvikalbė – pranešimai skaitomi tiek lietuvių, tiek anglų kalbomis, tad programą susidėlioti kiekvienas gali pagal savo poreikius.

Pernai pandemija pakeitė įprastą LOGIN vaizdą ir su daugybe dalyvių teko kalbėtis nuotoliniu būdu, tačiau šiemet atsigriebiama su kaupu: 150 pranešėjų ir beveik visi pasirodo gyvai, gausybė pranešimų numatomi anglų kalba.

Saugumas, gyvybės mokslai, komunikacija, technologijos, įvairovė ir įtrauktis, robotika, ateities aktualijos, švietimas, medijos, tvaresni pasirinkimai darbe ir gyvenime – visa tai ir dar daugiau bus gvildenama šių metų konferencijoje.

Su pranešėjais susipažinti galite ČIA. Visą programą rasite ČIA.

LOGIN konferencija vyks šiandien ir rytoj konferencijų ir parodų centre „Litexpo“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)