10 inovacijų skirtingose srityse

Birželio 2 dieną 13 valandą LOGIN kviečia investavimu bei startuolių ekosistema besidominčius į „TechHub Demo Day #5“ renginį. Jo metu išgirsite 10-ies progresyviausių startuolių, baigusių „TechHub“ startuolių pre-akceleravimo programos 5-ąjį ciklą, pičus. Jų kuriami inovatyvūs sprendimai yra orientuoti į progresą įvairiose srityse – medicinos, biotechnologijų, finansų, logistikos, laivybos, tvarumo, virtualios realybės.

Startuoliai pristatys ne tik idėjas – tris mėnesius jie dirbo su profesionaliais „TechHub“ mentoriais vystydami savo verslo idėjas ir modelius, daugiau kaip pusė jau yra subūrę pilnas reikalingų profesionalų komandas bei turi pirmuosius klientus.

„TechHub“ pre-akceleratorius išleidžia penktąją startuolių kartą. Iš viso programą baigė jau 110 komandų, kurios iki šiol sugebėjo pritraukti daugiau nei 5 mln. Eur investicijų. Tai didelis pasiekimas, nes startuoliai kol kas yra savo verslo kelio pradžioje. Matome dideles ateities perspektyvas, nes pre-akceleravimo programos paklausa Lietuvoje – didžiulė, galime priimti tik maždaug penktadalį visų norinčių”, – pranešime spaudai sako „TechHub“ programos vadovas Gediminas Rumšas.

Startuolių pasirodymą vertins bei savo įžvalgomis dalinsis profesionalių investuotojų bei verslo plėtros ekspertų komisija. Renginio pabaigoje, remiantis pasirodymu „TechHub Demo Day #5“ renginyje, idėjos perspektyvumu bei bendru progresu pre-akceleravimo programoje, bus paskelbtos 5 geriausios komandos, kurios bus apdovanotos vertingais prizais – bilietais į akceleravimo programas į komandiruotes užsienyje. Svarbu pažymėti, kad laimėjimas neapibrėžia ir neapriboja investavimo galimybių – visi susidomėję galės susisiekti ir užmegzti bendradarbiavimą su startuoliais.

Rinkodaros eksperto Girts Polis pranešimas

„TechHub Demo Day #5“ metu išgirsite rinkodaros eksperto Girts Polis pranešimą. Ilgametis startuolių mentorius ir konsultantas padės suprasti, kaip su inovatyviu produktu ar paslauga pasiekti rinką ir tikslinį klientą.

„Laimėti rinkos dalį yra svarbu, bet tai neturėtų būti naujo verslo prioritetas. Prioritetu turėtų būti suprasti savo verslo ideologiją ir jos pagalba laimėti klientų širdis,“ – sako Girts Polis.

„TechHub Demo Day #5“ vyks birželio 2 dieną nuo 13 val. „Litexpo“ parodų centro Konferencijų salėje 1.3 bei tiesiogiai internetu Login.lt. „TechHub“ startuolių pre-akceleravimo programą įgyvendina Lietuvos inovacijų agentūra, projektas finansuojamas Europos regioninio plėtros fondo lėšomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją