„Kviečiame ne tik kompanijų lyderius, bet ir jų komandas prisijungti prie šios žinių šventės, kuri visų
Sandra Meškauskaitė-Stepšienė
mūsų džiaugsmui vėl vyks gyvai. Tai gali būti jūsų padėka administratorei už puikų darbą, pardavėjams – motyvacija sugeneruoti daugiau „lead‘ų“, IT darbuotojams – proga pravėdinti galvą arba tiesiog visiems drauge gauti įkvėpimo, praplėsti akiratį, sužinoti kuo gyvena geriausi savo srities profesionalai, pabendrauti „networking“ zonose, pasimatyti ar susipažinti su potencialiais klientais bei partneriais“, – pranešime spaudai sako „LOGIN“ vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė.

Turinys – ne tik aktualus, bet ir kiekvienam suprantamas

LOGIN“ vadovė atkreipia dėmesį, kad ši konferencija – jokiu būdu nėra sunkaus technologinio turinio konferencija, o atvirkščiai – tokia, kuri padeda atrasti naujų įžvalgų, kampų ir idėjų visiems, nes turinio įvairovė ir net keturios vienu metu veikiančios turinio salės siūlo temas nuo robotizacijos procesų iki motyvacijos neuromokslo, ar kaip parduoti TikTok.

„Tai – visiems suprantamas ir atviras turinio festivalis, kuris sutraukia ne tik inovatyviai mąstančius, norinčius tobulėti, žingeidžius, ieškančius naujų idėjų ir pažinčių žmones, bet ir suburia žinomiausius ir įdomiausius užsienio ir Lietuvos pranešėjus, kurie kalba apie technologijas, inovacijas ir progresą mūsų kasdienybėje, darbe, versle ir šeimoje“, – sako ji.

Pasak „LOGIN“ vadovės, čia ne tik visi komandos nariai atras sau aktualaus turinio, bet kas svarbiausia – galės susitikti su savo kolegomis, bendrauti, stiprinti komandą, dalintis savo patirtimis ir emocijomis.

150 skirtingų pranešėjų – apie aktualiausias šios dienos temas

„LOGIN“ konferencijoje net 150 savo srities profesionalų per dvi dienas keturiose turinio salėse dalinsis savo patirtimi ir įžvalgomis. Renginys yra dvikalbis – nemaža dalis turinio lietuvių kalba, tačiau apie 40 proc. pranešimų bus anglų kalba, tad užsieniečiai tikrai ras, ką klausytis.

„Saugumas, kibernetinės atakos, digitalizacija, įmonių transformacijos, robotizacijos procesai, techinovacijos yra labai įdomios ir svarbios ne tik planuojantiems savo verslą toliau į priekį, bet ir jau esantiems priekyje. Ne mažiau aktualu yra aplinkosauga, tvarumas, manipuliacijos, propaganda, rinkodaros tendencijos bei prognozės, vartotojų pokyčiai ir iš esmės pati komunikacija – išorinė bei vidinė ir daugelis kitų temų, bei, žinoma, naujų pažinčių“, – apie tai kas laukia šių metų konferencijoje pasakoja S. Meškauskaitė-Stepšienė.

Net 150 savo srities profesionalų per dvi dienas keturiose turinio salėse dalinasi savo patirtimi ir įžvalgomis. O 3000 dalyvių iš įvairiausių verslų ateis ne tik įsikvėpti bet ir bendrauti. Tarp pranešėjų - „SpaceX“ pirmosios civilinės misijos į kosmosą „Inspiration4“ įgulos vadas Jaredas Isaacmanas, „Netflix“ dokumentinio filmo „Tinder Swindler“ herojė Pernilla Sjoholm, kūrybiškumo specialistas Tomas Ramanauskas, neromokslininkė dr. Urtė Neniškytė, edukologė dr. Austėja Landsbergienė, „programišius“ Alfredas Chmieliauskas Jaunesnysis ir daugelis kitų.

Daugiau apie pranešėjus ČIA.

Daugiau apie konferenciją ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją