Avinas

Amerikos Stafordšyro terjerai yra atsidavę ir ištikimi šunys. Šiai veislei būdingas lengvas agresyvumas tiks Avino ženklo šeimininkams ir nebus kliūtis, nes jie bus pasiryžę tinkamai išdresuoti savo augintinį. Šie šunys yra labai patikimi ir draugiški, bet kartais tampa užsispyrę. Vis dėlto jei esate tipiškas Avinas, toks šuo Jums gali tapti paklusniu draugu.

Jautis

Jums tinkamiausias šuo – vokiečių aviganis. Tai ištikimi ir labai protingi, paklusnūs šunys, todėl lengvai juos išdresuosite. Jus turėtų žavėti ir jiems būdinga karališka mina. Kai kurie vokiečių aviganiai kartais būna atitolę ir rimti, visai kaip dauguma Jaučio ženklo atstovų. Jie leis Jums jaustis saugiai, nes laikomi gerais sarginiais šunimis.

Dvyniai

Greiti ir judrūs borderkoliai puikiai atitinka Jūsų charakterį. Labai protingi ir lengvai dresuojami, borderkoliai turi daug ištvermės ir ryžto. Jie yra nekantrūs ir labai greitai mokosi, todėl lengvai prisitaikys prie Jūsų besikeičiančio pasaulio.

Vėžys

Tinkamiausia šuns veislė Jums yra Labradoro retriveris. Tai ne tik mylintys, švelnios prigimties, ištikimi, bet ir nuostabūs šeimos šunys. Jie yra ypatingai draugiški ir bendraujantys, švelnių manierų ir ramūs. Mėgsta gausybę įvairių veiklų, išreiškia meilę ir švelnumą šeimoje, todėl puikiai tinka Vėžio ženklo atstovams, kuriems šeima itin svarbi.

Liūtas

Aukšto ūgio, ištikimi ir garbingi bulmastifai yra Jūsų tipo šunys. Vedžiodami šį didžiulį šunį, jausite aplinkinių dėmesį, kurio taip reikia jums abiems. Po įspūdinga išvaizda slepiasi atsidavę, ištikimi, linksmi, pasitikintys ir dėmesingi augintiniai, kurie privers šeimininką jausti pasididžiavimą.

Mergelė

Didingai atrodantys Veimaraneriai yra tobuli išlavintą skonį turinčioms Mergelėms. Veimaraneriai yra tvirtos valios ir nepriklausomi šunys. Mergelės ženklo atstovai mėgsta reguliarius pasivaikščiojimus, kurie šiems neišsenkančios energijos šunims suteiks daug naudos.

Svarstyklės

Prieraišūs, švelnūs ir mieli, vipetai yra žavingi ir ramių manierų šunys. Vipetai mėgsta bėgioti ir žaisti lauke, tačiau taip pat mėgaujasi žemiškais malonumais būdami namuose. Jų gebėjimas prisitaikyti prie aplinkos puikiai dera su Jūsų neryžtingu charakteriu. Šie šunys mėgsta šeimininkų dėmesį, taip pat aktyvius žaidimus, todėl įvertins Jūsų kūrybiškumą, kai sugalvosite jums abiems įdomių užsiėmimų.

Skorpionai

Galbūt, laikydami save stipriu ir galingu, Jūs nesiejate savęs su jokia dekoratyvinių šunų veisle, o ypač su čihuahua. Tačiau nustebsite, kad būtent ši veislė yra tinkama Skorpiono asmenybei. Šie maži šuneliai yra smalsūs, pasitikintys ir labai ištikimi savo šeimai. Taip pat demonstruoja pavydą, jei kuris kitas augintinis ar žmogus gauna iš Jūsų daugiau dėmesio nei jie. Jaučiate panašumą?

Šaulys

Jums reikia šuns, kuris žais su bangomis, jausis laimingas su Jumis ir namuose, ir kelionėje. Toks šuo yra auksaspalvis retriveris. Ši veislė yra populiari dėl daugelio priežasčių. Viena jų – gebėjimas bendrauti ir džiaugtis gyvenimu, kaip ir Šaulio ženklo atstovų. Leiskite augintiniui įsitraukti kartu su Jumis į kasdienę veiklą arba parūpinkite jam kitų šunų ar žmonių draugiją, kai būsite užsiėmę, nes šie šunys nemėgsta būti vieni.

Ožiaragis

Mopsai yra atkakalūs ir atsidavę, taip pat mėgsta būti linksmi, tokie kaip ir Ožiaragio ženklo žmonės. Jie nereikalauja daug priežiūros ir gausaus šėrimo, taip pat apsieina be didelio kiemo, kuriame galėtų dūkti. Su tokiais šunimis Jūs jausitės atsakingu šeimininku ir kartu galėsite laikytis savo įtempto darbo grafiko. Nors mopsai kartais gali būti užsispyrę, jie paklus Jūsų nuosekliems dresavimo būdams.

Vandenis

Jei nuspręsite auginti šunį, labiausiai tiks prabangus Rodezijos ridžbekas. Jums turėtų patikti šie protingi šunys, vertinantys laisvę ir mėgstantys bėgioti vieni. Tik atsiminkite, kad jų reakcija į vaizdus ir garsus yra puikiai išlavinta ir neprižiūrimi gali greitai nuklysti.

Žuvys

Ištikimi, prieraišūs, šiek tiek tingūs senbernarai yra didžiuliai šunys su didžiule širdimi – kitaip tariant, tinkamiausi Jums. Senbernarai yra ramūs, tylūs, kantrūs, paklusnūs ir ištikimi. Tai savybės, su kuriomis Žuvys gali tapatinti ir save. Šiems šunims reikia šeimininkų draugijos, todėl nėra tinkami užsiėmusiems, skubantiems žmonėms. Jautrūs Žuvų ženklo žmonės geriausiai patenkins jų poreikius.