Kristinos teigimu, sausio 1 d. 6 val. ryto prie Naujosios Vilnios, A. Kojelavičiaus gatvėje pastebėta moteris, kuri bandė paimti kalytę, bet ši pabėgo. Paskutinį kartą kalytė pastebėta Uosių gatvėje. Kadangi kalytė serganti ir jai reikia didelės priežiūros, Kristina tikisi, kad ją pavyks rasti kuo greičiau.

„Mūsų kiekvienas rytas prasidėdavo nuo to, kad ji užsilipdavo ant lovos ir atsisėsdavo man ant galvos ar pečių, kad jau gana miegoti, kelkis, išleisk mane į lauką. Kiekvieną dieną žaisdavo su vaiku, labai jie vienas kitą mylėjo“, – prisimena Kristina.

Kalytė viena namuose būdavo labai retai. Kristina palikdavo Fyfą savo mamai. Kaskart kalytė laukdavo savo šeimininkės guolyje ant suoliuko, pasitikdavo ją su dideliu džiaugsmu.

„Augo kartu su mano draugės jorkučiu vardu Čhakis – tą pačią dieną nusipirkom šuniukus. Labai gerai sutardavo ir atrodė, kad abu pasiruošę namų stogus nuversti. Kai vaikui reikdavo į darželį keltis, ją kaip į pagalbą imdavau, nes jis ant jos nepyktų. Visada su šypsena pažaisdavo, ir tik tada ruošdavosi į darželį“, – pasakoja moteris.

Bet kokią naudingą informaciją, susijusią su kalyte, praneškite Kristinai numeriu 867079944.