Nuo zoologijos sodo gyventojų iki šeimos augintinių, šie gyvūnai pozuoja, šypsosi ir net susiburia bendroms nuotraukoms. Viso to rezultatas stebina, nes leidžia pažvelgti į privatų paslaptingų būtybių gyvenimą.

Naminiai gyvūnai nesudėtingai pasidaro asmenukę tiesiog prisiliesdami prie išmanaus telefono, tačiau egzotiškiems gyvūnams sukurtas gudrus būdas, vadinamas „kameros spąstais". Tokiu būdu nuotrauka padaroma tuomet, kai gyvūnas prisiartina prie judesiui jautraus įrenginio. Tai visiškai saugus būdas, kuris įamžina net ir pačių pavojingiausių plėšrūnų linksmas akimirkas.

Viena išdykusi beždionėlė Indonezijoje sukėlė sąmyšį, kai 2014 metais į savo rankas pasiėmė britų fotografo kamerą ir nufotografavo save. Kadrai buvo stulbinantys ir kilo klausimas dėl tikrojo nuotraukų autoriaus. Galų gale buvo išaiškinta, kad beždžionė nuotraukas padarė pati.

Pasižiūrėkite į keletą geriausių gyvūnų asmenukių, šiuo metu sklindančių internete - o kol tai darote, įsitikinkite, ar jūsų augintinis nepabėgo nešinas jūsų telefonu.

Mondays.

A photo posted by Harlow, Sage, Indiana & Reese (@harlowandsage) on Dec 5, 2016 at 9:30am PST

😹📸 #selfiecat #gopro

A photo posted by Manny The Selfie Cat (@yoremahm) on Jan 15, 2017 at 2:33pm PST

😸📸 #GoPro w/ @weirdbeard_the_cat

A photo posted by Manny The Selfie Cat (@yoremahm) on Jan 12, 2017 at 5:15am PST

Daugiau nuotraukų rasite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)