Rudasis lokys, anot VSAT pareigūnų, svečiavosi Druskininkų apylinkėse. Tarnybos įrengtos kameros pasienyje tarp Lietuvos ir Baltarusijos užfiksavo, kaip juokauja pareigūnai, nelegalų svečią, kirtusį Lietuvos sieną.

„Meškutė gauruota, meškutė ruda. Šleivojo prie sienos, o kur jos viza?" - socialiniuose tinkluose komiškai klausia VSAT pareigūnai.

Bevizis nelegalas į Lietuvą buvo atklydęs prieš kelias naktis. Kaip pasakoja VSAT pareigūnai, meškos Baltarusijos ir Lietuvos sieną kerta ne pirmą kartą, tačiau tai užfiksuoti kameromis pavyko tik šįkart. Praeitais metais pareigūnai skelbė pasienyje aptiktų meškų pėdsakų nuotraukas.

DELFI primena, kad šiemet tai ne pirmas meškų apsilankymas Lietuvoje. Praeitą savaitę rudojo lokio pėdsakų nuotraukomis dalijosi Veisiejų regioninis parkas, esantis taip pat Dzūkijoje, o vėliau, po kelių dienų meška užfiksuota šalia Druskininkų. Spėjama, kad tai - tas pats rudasis lokys, klaidžiojantis po Dzūkijos miškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt