„Laida – apie mūsų augintinius, kaip mes juos mylime ir kaip norime kuo geriau jais pasirūpinti. Su Mūza pastebėjome, kad augintinių, ar tai būtų katės, ar šunys, turi labai dažnas, bet laidų, kuriose būtų kalbama, kaip pasirūpinti jų sveikata ir dresūra, yra ne tiek ir daug. Su kolegomis susėdome ir sutarėme, kad reikėtų pakviesti įvairių sričių specialistų, kurie dirba su gyvūnais, ir prieš kameras pakalbėti, kaip tinkamai rūpintis“, – sako B. Ragickaitė.

Septynerius metus „Letenos“ rubrikos redaktore dirbanti pašnekovė savo keturkoję draugę Mūzą augina daugiau nei trejus metus. Ne tik iš kitų žmonių pasakojimų, bet ir praktiškai gyvūnų poreikius žinanti B. Ragickaitė sako, kad gyvūnų pasaulis jai itin artimas, tačiau kurdama laidą ji su Mūza atranda vis naujų dalykų.

Duok leteną
„Laidos formatas toks, kad visur kartu keliaujame su Mūza, išbandome, kas aktualiausia gyvūnų šeimininkams sveikatos, dresūros klausimais. Net ir pačiai buvo pirmų kartų su augintine. Pavyzdžiui, apsilankymas gyvūnų viešbutyje, – pamatėme, kas ten vyksta, kas ten laukia gyvūnų. Žinome, kad yra tokia galimybė, kai kur nors iškeliauji. Pačiai tai buvo pirmas kartas, tos patirtys labai smagios“, – atvirauja pašnekovė.

„Letenos“ redaktorė sako, kad laida skirta ne tik šunų augintojams.

„Kadangi mūsų augintiniai įvairūs, tai ir laidoje filmuojame labai įvairius augintinius. Kad būtų smagiau ir įdomiau, lankome įžymybes, kurios turi augintinių, juos labai myli ir kalba apie juos. Arba lankome keturkoję įžymybę – ne tik žmonės gali būti garsūs. Laidoje pamatysite, kad būna, jog ir patys augintiniai užsidirba įspūdingų atlyginimų. Keliausime ir į kokią nors su augintiniais susijusią vietą – ar tai būtų jau minėtas gyvūnų viešbutis, ar tai dresūros aikštelė, kurioje gausime naudingų praktinių patarimų. Ir kadangi visiems rūpi gyvūnų sveikata, keliausime į veterinarijos kliniką kalbėtis su ekspertais“, – vardija B. Ragickaitė, kokia laidos seka laukia žiūrovų.

Pirmoji laida „Delfi TV“ ekranuose – šeštadienį, kovo 11 d., 9.30 val.

„Pirmoji laidos žvaigždė – įspūdingo grožio katinas, apie kurį turbūt dažnas yra girdėjęs. Jis gyvena Kernavėje. Katinas lanko mišias, pats save išsilaiko, turi aukų dėžutę“, – atskleidžia, kokia įžymybė ir jos šeimininkas papasakos apie išties neįprastą katinišką gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją