Šunis vertino tarptautiniai teisėjai iš Italijos, Portugalijos, Serbijos, Olandijos, Suomijos, Lenkijos, Rumunijos.

Trijose „Litexpo“ salėse buvo įrengta 14 šunų ekspertizės ringų. Vyko šventinė gyvūnų prekių mugė, gyvūnų mylėtojai galėjo apsilankyti ir tarptautinėje kačių parodoje.

Pirmą parodos dieną, penktadienį, gražiausio šuns titulą laimėjo vilnietės Dianos Jurkuvėnienės cvergšnauceris CH SILVER RAINBOW YULI CAESAR.

Kitą dieną sėkmė lydėjo jauną, dar nė metų neturinį mopsiuką GRAND CUORE SHNUROV iš Ukrainos (šunį demonstravo vedlė Alena Tiutiunnyk. Mopsiuko šeimininkė Viktoria Chupikova liko su kitais savo augintiniais Dnipre, Ukrainoje).
„Litexpo“ gruodžio 16-18 d. daugiau kaip 1700 šunų iš įvairių Europos šalių varžėsi tarptautinėse šunų parodose

Paskutinę parodos dieną „Kalėdų taurė 2022“ atiteko trumpaplaukių foksterjerų kalytei CH PINNACLE AMANDA TO KANIX, kurios savininkai yra vilnietė Svetlana Valoueva ir Sandy Evans.

Kasdien vyko gražiausio Lietuvoje gyvenančio šuns konkursas. Net du kartus jo nugalėtoju tapo kaunietės Dalios Mickienės samojedas CH KLAJOKLIŲ ŠUO AFFECTED BY YOU, o sekmadienį šis titulas atiteko Irmos Krasauskaitės Lasos apsų kalytei CH TAI FANZA QUELLE SURPRISE.

LKD tarptautinėse šunų parodose tradiciškai vyksta ir „Supreme Bis“ konkursas. Šįkart jam teisėjavo ekspertas iš Olandijos Rony Doedijns. Jo nuomone, įspūdingo dydžio taurės labiausiai vertas buvo ukrainiečių mopsiukas GRAND CUORE SHNUROV.
„Litexpo“ gruodžio 16-18 d. daugiau kaip 1700 šunų iš įvairių Europos šalių varžėsi tarptautinėse šunų parodose

Parodų metu Lietuvos kinologų draugijos Mokymo centras organizavo pramoginę edukacinę programą vaikams ir šeimoms „Švenčių belaukiant“. Penktadienį Mokymo centro stende vyko „Protų mūšis“.

Varžėsi Vilniaus Prano Mašioto pradinės mokyklos vaikai, prieš tai jau lankę LKD Mokymo centro užsiėmimus „Atsakingo šeimininko akademija vaikams“. Kartu su mokytoja Jolita Petkevičiene jie atvyko į šunų parodą ne tik pasižiūrėti veislinių šunų bei patirti įspūdžių, bet ir pasitikrinti savo žinių.

Kita tarptautinių šunų parodų data Vilniuje, „Litexpo“ centre – kovo 3-5 d.