Prieglaudos darbuotoja Živilė pasakoja, kad šis dvejų metų murklys tiek ilgai namų nesuranda dėl savo „nuobodžios“ rainai baltos spalvos, nes daugelis lietuvių linkę priglausti įdomesnio kailio keturkojus.

„Aš dažnai primenu žmonėms, kad jiems ne su katino kailiu ar ausimis reikės gyventi, o su juo charakteriu ir būdu. Mūsų Didysis Rainys iš tiesų nuostabus – mėgsta būti ant rankų, puikiai sutartų su kita kate ir būtų nuostabus kompanionas savo šeimininkams“, – pasakoja Živilė.

Jei norite šį katiną priimti į savo namus, susisiekite su Živile Vilčiauskaite, „Tautmilės“ (Vilnius) prieglaudos darbuotoja, tel. 8 674 45 140.

Kartais beglobiams surasti naujus ir šiltus namus, kuriuose juos mylėtų, – tikras iššūkis. Kompanijos „Purina“ inicijuoto projekto „Ieškome namų“ tikslas – padėti benamiams šunims ir katėms greičiau surasti naujus šeimininkus. Kiekvieno prieglaudos gyventojo istorija unikali, tad tikime, kad pasidalindami jomis surasime žmones, kurie šiuos pamestinukus besąlygiškai mylės kiekvieną dieną.