Tiesa, netrukus gyvūnas rado globėją – Jillian'ą Conigliaro. Neseniai praradusi savo 15 metų išgyvenusią mylimą kalytę Chloe Anne, sirgusią širdies vėžiu, moteris norėjo padėti panašaus likimo gyvūnui. Kartu su vyru prieglaudoje apsilankiusi moteris iškart suprato, kad ši kalytė skirta jiems.

„Atrodo, kad visą savo gyvenimą Kayla praleido viena. Nemanau, kad anksčiau jai teko patirti, ką reiškia gyventi namuose ir turėti savo lovą. Ji vis dar mėgsta pastovėti lauke lyjant lietui“, – „The Dodo“ sakė kalytės globėja.

Kaylai patinka leisti laiką paplūdimyje, prisiglausti prie savo žaislų, gulėti priešais kondicionierių, važinėtis automobiliu, iškišus galvą pro langą. Kalytės šeimininkė rūpinasi, kad Kayla paskutinėmis savo gyvenimo dienomis patirtų kuo daugiau malonių įspūdžių, todėl supažindino ją su šunimis, dirbančiais su ugniagesiais.

J. Conigliaro yra paruošusi ir daugiau staigmenų kalytei. Moteris ketina kartu su ja pasiplaukioti laivu Niujorke, mat, tai buvo dariusi ir su savo ankstesne augintine. Taip pat moteris ketina surengti kalytės globojimo metines, jei ji išgyvens ilgiau nei žada veterinarai. Išties, gyvūno sveikata suradus mylinčią šeimininkę pagerėjo.

Daugiau rasite čia.