Žmonės bandė padėti Leo, nes jis atrodė sulįsęs ir alkanas. Rodės, gyvūnui pasireiškė ir kažkokia odos infekcija. Šunelį maitindavusi 45–erių moteris, vardu Saowalak, buvo parsivedusi jį ir namo, tačiau gyvūnas kaskart pabėgdavo ir grįždavo prie to paties kelio ruožo, todėl moteris pasidavė ir tiesiog atnešdavo maisto ten, kur gyvūnas buvo.
Prie degalinės paliktas šunelis šeimininkų laukė 4 metus

Dar vienas susirūpinęs vietinis gyventojas vardu Anuchit Uncharoen pradėjo šuns šeimininkų paieškas socialiniuose tinkluose. Įraše jis pasidalino keletu nuotraukų ir pridėjo, jog savo dingusių šeimininkų šuo šioje vietoje laukia jau 4 metus.
Internautams pradėjus dalintis įrašu, nutiko stebuklas ir Leo šeima atsirado. Jie susisiekė su įrašo autoriumi ir paaiškino, jog Leo atrodo visai kaip BonBon – jų šuo, kuris dingo prieš 4 metus, 2015-ais metais. Supratę, jog šuo dingo, šeimos nariai ieškojo šuns, tačiau nesėkmingos paieškos vertė manyti, jog nutiko blogiausia.
Prie degalinės paliktas šunelis šeimininkų laukė 4 metus

BonBon džiaugėsi vėl matydamas savo šeimos narius, tačiau, visų nuostabai, nenorėjo grįžti atgal namo. Panašu, jog jis nusprendė pasilikti su moterimi, kuri rūpinosi juo pastaruosius 4 metus. Šuns šeimininkai nesipriešino šuns sprendimui ir leido jam likti su Saowalak.

Šeima pasižadėjo padėti rūpintis BonBon, jį lankyti ir, prireikus, sumokėti veterinarines išlaidas.

Internautus toks istorijos vingis nustebino ir suglumino. Laimei, šunelis pagaliau susitiko su savo šeima ir surado naujus namus.