„Kasdieninėje tarnyboje pasieniečiai turi būti atidūs. O ar esate tokie jūs? Pabandykite suskaičiuoti, kiek kriuksių Švenčionių rajone iš Baltarusijos įbėgo į Lietuvą. Pirmiesiems penkiems teisingai atsakiusiems padovanosime VSAT tušinukus”, – feisbuke skelbia pasieniečiai.

Galima pastebėti, kad savo paskyroje pasieniečiai konkursus skelbia retai. VSAT Prevencijos skyriaus vyriausioji specialistė Liūnė Naujikaitė pabrėžia, kad sulaukia daug spėjimų, tačiau šią sudėtingą užduotį pavyko įveikti tik keletui žmonių.

„Konkursais feisbuke piktnaudžiauti nemėgstame, tačiau šį kartą neatsispyrėme linksmai pagundai. Tokiu būdu siekiame sudominti VSAT paskyros sekėjus, Jie tikrai labai aktyviai skaičiuoja Švenčionių rajone moderniomis vaizdo stebėjimo sistemomis užfiksuotus šerniukus, tačiau reikia pripažinti, kad kol kas teisingi atsakymai yra vos keli“, – teigia ji.

Laimėtojus žadama paskelbti pirmadienį. Pamėginkite suskaičiuoti, kiek narių sudaro šią bėglių šeimynėlę, savo atsakymą pateikite po įrašu esančioje komentarų skiltyje – visgi, galbūt būsite teisus. Sėkmės!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt