Atvykęs į vietą, kurioje jo turėjo laukti agresyvus šuo, pareigūnas Travis Frostas pastebėjo didelį šviesiai rudos spalvos amerikiečių buldogą, besiilsintį ant kažkieno terasos. Nors skambinusiam šis šuo pasirodė grėsmingas, pareigūnas greitai pajuto, kad gyvūnas pavojaus nekelia.

Nepaisant pirmojo įspūdžio, pareigūnas buvo atsargus ir paliko atidarytas automobilio dureles, kad pavojaus atveju galėtų greitai grįžti ir pasislėpti.

Pareigūnas sušvilpė šuneliui – šis nudžiugęs pašoko ir vizgindamas uodegą bėgo link vyro. Tuomet pareigūnas suprato, kad šuo tikrai nėra grėsmingas. T. Frostas paglostė gyvūną ir padarė keletą nuotraukų šiam užšokus ant priekinės automobilio sėdynės.

„Jis pribėgo prie tarnybinio automobilio, užšoko ant priekinės sėdynės ir jautėsi taip, tarsi būtų namie“, – teigė pareigūnas. Tuomet vyras susisiekė su gyvūnų apsaugos tarnybos darbuotojais, kurie padėjo surasti tikruosius jo šeimininkus. Nė nepraėjus parai, šunelis jau buvo namuose.

Socialiniuose tinkluose nuotraukas pastebėję internautai žavėjosi šia istorija ir gyrė pareigūną už tai, kad šis nepuolė šuns ir neturėjo išankstinių nuostatų.

„Nors kiekvienas turėtų būti atsargus būdamas šalia svetimo šuns, nereikėtų visų pitbulių matyti kaip grėsmės. Jie gali būti tokie pat meilūs, kaip ir šis šuo“, – teigė T. Frostas.

Daugiau rasite čia.