Kalytė buvo pavadinta Lady vardu, o suradusi naują šeimininkę negalėjo atsidžiaugti. Vis dėlto, nepaisant kitų sveikatos problemų, bene didžiausia jų – kalytę kankino didelis nerimas ir baimė likti vienai.

„Jau pirmosiomis dienomis pastebėjau, kad palikta viena kalytė niekaip negali nusiraminti. Vienatvė ją fiziškai sekino“, – „The Dodo“ sakė kalytės šeimininkė S. Kreisler.

Tuo metu moteris dar tebuvo Majamio universiteto studentė, daug laiko praleidžianti paskaitose. Vis dėlto, ji greitai rado problemos sprendimą.
„Dėstytojams neprieštaraujant, kalytę atsivesdavau į paskaitas. Ji nekėlė jokių rūpesčių ir dievino buvimą tarp žmonių“, – sakė moteris.

Tiesa, tai ilgai nesitęsė. S. Kreisler pradėjus magistro studijas, kartu atsivesti kalytės jau nebebuvo galimybės, todėl teko imtis kitų priemonių.
„Pastebėjau, kad Lady patinka kaimynystėje gyvenantis katinas Bruce‘as. Ji kaskart nubėgdavo su juo pasisveikinti, jį lyžtelėdavo. Todėl nusprendžiau kalytei parūpinti kačiuką“, – sakė S. Kreisler.

Moteris sugrįžo į tą pačią gyvūnų prieglaudą, kurioje surado Lady. Čia dėmesį patraukė vieniša, maža katytė. Atsidūrusi moters rankose, ši kaipmat užmigo. Netrukus paaiškėjo, kad ne tik šeimininkė įsimylėjo katytę, pavadintą Kitty vardu – ši labai patiko ir Lady. Kalytė atsinešė savo mylimiausius žaislus, norėdama jais pasidalinti su nauja šeimos nare. Ir ne tik – kalytė atitempė savo lovelę parodydama, kad nuo šiol jos bus geriausios draugės.

„Jos kartu valgo ir ilsisi. Lady patinka stebėti pravažiuojančius automobilius, o Kitty – voveres ir paukščius. Jos neišskiriamos. Jos tarsi seserys ir geriausios draugės“, – sakė S. Kreisler.

Daugiau rasite čia.