Kai E. Mehnken aplankė savo draugą Lorraine'ą Healy, įkūrusį šunų prieglaudą „Husky House“ Naujajame Džersyje, moteris įsimylėjo meilią, bet sunkiai sergančią vokiečių aviganių veislės kalytę Honey. „Mano draugas tąkart pasakė: eik pasižiūrėti, kokia ji mažytė ir miela. Atsakiau, kad nenoriu to daryti, nes man bus labai jos gaila“, - „The Dodo“ sakė E. Mehnken.

Galiausiai moteris žvilgtelėjo į 2 mėnesių jauniklę. Vonios kambaryje jos gyveno dviese su savo seserimi Sasha, kuri buvo gerokai didesnė už Honey – ši svėrė vos 3,5 kg, kuomet jos sesuo svėrė 10 kg.

Svoris buvo mažiausia Honey problema – ji turėjo įgimtą širdies ydą, kuri pasižymėjo susiaurėjusiais aortos vožtuvais, dėl kurių vystosi širdies nepakankamumas. Šunį apžiūrėjęs veterinaras tikino, jog gyvūnas ilgai neišgyvens ir liga jį greitai pražudys.

E. Mahnken negalėjo susitaikyti su mintimi, jog Honey negalės patirti gyvenimo džiaugsmo, todėl kartu su savo sužadėtiniu pradėjo galvoti sąrašą dalykų, kuriuos pasistengs įgyvendinti kartu su Honey.

Moteris reguliariai vesdavo Honey pas veterinarą, kuris stebėjosi kalytės sveikatos gerėjimu. „Kai pirmą kartą apsilankėme pas veterinarą, niekas nemanė, jog jai pavyks pačiai nueiti ir išeiti - ji buvo tokia silpna. Dabar visi apstulbę dėl jos būklės. Veterinaras neturi jokio kito paaiškinimo ir teigia, jog taip tiesiog veikia meilė. Ji yra stebuklas, parodantis, ką gali meilė“, – sako E. Mahnken.

Šią savaitę Honey atšventė savo pirmąjį gimtadienį. E. Mahnken nežino, kiek kalytei dar liko gyventi, bet moteris stengiasi, kad nė viena diena nepraeitų veltui.

LET THEM EAT CAKE! #aplpetweek @erincynthiaphotography

A post shared by HONEY🍯 (@sweetlifeof_honey) on May 4, 2017 at 1:46pm PDT

LET'S GO METS!!!! #lifeissweeterwithhoney #honeysjourney #gsdstagram

A post shared by HONEY🍯 (@sweetlifeof_honey) on Oct 5, 2016 at 5:01pm PDT

I got to go swimming today too!!! #lifeissweeterwithhoney #honeysjourney @thewonderbarofficial

A post shared by HONEY🍯 (@sweetlifeof_honey) on Jul 10, 2016 at 5:36pm PDT

Daugiau rasite čia.