Kai Sonjos Heriban sužadėtinio draugės katė atsivedė kačiukų, pora iš Vankuverio norėjo į namus pasiimti vieną iš jų, tačiau atvykę rado du susiglaudusius mažylius. Jiems beveik iš karto labai patiko Lili, draugiška tamsiai pilka katytė – jos kompanjonas Renley buvo santūresnis.

„Kol buvome ten, Renley slėpėsi, o kai pabandėme jį paimti, jis pradėjo kniaukti“, – „Huffington post“ pasakojo S. Heriban.

„Manau kad jie buvo artimi dar iki tol, kai pasiėmėme juos namo, juk jau tada jie miegojo kartu. Vis dėlto, apsigyvenę pas mus jie tikrai labiau suartėjo, – pasakojo S. Heriban. – Jie visada miegodavo susiglaudę, o jei Lili būdavo kitame kambaryje, Renley kniaukdavo tol, kol jos nepamatydavo.“

Sibling love #catlife #babyanimals #aww #cute #maincoonstagram #mainecoon #cuddles #kittylove #babies #love

A photo posted by Renley & Lili (@renley_lili) on May 16, 2016 at 7:30pm PDT

Šiuo metu poros augintiniams yra kiek daugiau nei metai. Per tą laiką Renley išdrąsėjo ir tapo nebe toks nervingas. Dabar šeimininkė jį apibūdina kaip „mūsų mažą jautuką porceliano parduotuvėje“.
Tikra priešingybė jam – katytė Lili, kurią šeimininkė apibūdina kaip „tobulą katę tikrąja šio žodžio prasme“.

„Ji niekada neturėjo bėdų atlikti savo reikalus tam skirtoje vietoje, niekada netyčia niekam neįbrėžė, visą laiką yra miela ir nori būti myluojama, – pasakojo kačių šeimininkė „Huffington post“. – Kai į namus ateina žmonių, ji bėga su jais pasisveikinti, užšokdama jiems ant kelių, kai tik atsiranda proga.“

Dažnai nutinka tai, kad Lili šaižiai kniaukia tik tam, kad sudrausmintų Renley, norintį žaisti agresyviau nei ji. Katytė taip pat rūpinasi broliu – kartą vidury nakties ji pradėjo kniaukti, o šeimininkai tik vėliau suprato, kad tąkart Renley pabėgo į lauką, kur jį užpuolė du kojotai. Laimei, dabar kačiukui viskas gerai.

Šių dviejų kanadiečių poros kačiukų meilė – stipresnė už jų skirtumus. Žavias jų gyvenimo akimirkas galite pamatyti „Instagram“ čia.