Afrikos pentinuotąjį vėžlį 2009 m. priglaudė jo dabartiniai šeimininkai. Šie vėžliai gali sverti net iki 105 kilogramų ir gyventi kur kas ilgiau, nei jį auginantis žmogus. Daugiausiai laiko jis praleidžia lauke, nes dievina saulę ir kapstymąsi žemėje.

2011 m. buvo priglausta ir kalytė Puka, kuomet šeimininkų draugas rado ją autobusų stotelėje, pasipuošusią nedidele peteliške. Šalia jos buvo benamis žmogus, negalintis pasirūpinti kalyte, todėl būsimų šeimininkų draugas pasiūlė parsivesti ją namo. Taip gyvūnas pasiekė naują šeimą ir tapo vienu iš keturių jos narių.

Puka yra mišrūnė, gimusi su vadinamuoju kiškio gomuriu – daugumai šunų tai tampa mirties nuosprendžiu, nes operacija ne visuomet gali išspręsti problemą. Vis dėlto, Puka yra pilna gyvybės ir yra pasiruošusi sužavėti pasaulį savo neįprasta šypsena.

Puka iškart pamėgo Rocket Larry, o vėžlys nebijojo kalytės. Nuo pat mažens jie kartu miegodavo kalytės lovoje ir visur, kur šildo saulė. Dabar jie ne tik mėgsta kartu pailsėti, bet ir pasidalinti maistu, o Puka dažnai mėgsta apuostyti vėžlį ir lyžtelėti jo kiautą.

Jie noriai kartu pozuoja nuotraukoms ir atsigaivina vaikiškame baseine. Jei vėžlys kur nors pasislepia, tereikia kalytės paprašyti surasti Larry ir ši tuoj pat jį suranda.

Puka ir Larry – du gyvūnai, kurie turbūt niekada nebūtų susitikę ir tapę tokiais gerais draugais, jei jų nebūtų priglaudę geri žmonės.

Need a ride? #PukaIsMyHomie #RocketLarry

A post shared by chilberg (@chilberg) on Sep 23, 2015 at 1:49pm PDT

Thinking happy thoughts. #PukaIsMyHomie #RocketLarry

A post shared by chilberg (@chilberg) on Sep 28, 2015 at 8:48pm PDT

Keeping Larry warm is a full time job. #RocketLarry #PukaIsMyHomie

A post shared by chilberg (@chilberg) on Nov 15, 2015 at 1:19pm PST

Homies for life. #RocketLarry #PukaIsMyHomie

A post shared by chilberg (@chilberg) on Nov 13, 2015 at 2:49pm PST

Happy Birthday Puka! #5YearsYoung #PukaIsMyHomie #RocketLarry

A post shared by chilberg (@chilberg) on Mar 1, 2016 at 7:49pm PST

Daugiau rasite čia.