Praėjusį mėnesį moteris pasidalino vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip ji su savo augintiniu sėdi oro uoste. Vieną akimirką Oakley šokteli ir pribėga prie savo šeimininkės, prisiglausdamas prie jos rankų ir veido. Kodėl jis taip pasielgė? Tuo metu Amber ištiko panikos priepuolis. Praeiviai to nė nepastebėtų, o štai Oakley pavojų pajuto akimirksniu.

„Abu mano augintiniai jaučia mano panikos priepuolius. Tiesa, Oakley yra mano didysis pagalbininkas. Jis išmokytas sekti mano kvėpavimą, širdies ritmą, stebėti, ar nedreba rankos. Pajutęs, kad kažkas ne taip, jis stengiasi patraukti mano rankas nuo mano veido ir sutelkti visą dėmesį į jį“, – „Bored Panda“ pasakojo Amber.

Minutę trunkantis vaizdo įrašas parodo, kokia staigi Oakley reakcija.

„Šie šunys išties pagerino mano gyvenimo kokybę. Pažiūrėkite, kaip puikiai padirbėjo Oakley“, – augintinį pagyrė šeimininkė.

Daugiau rasite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)