Prieš pusantrų metų vyras pradėjo susitikinėti su Angie Blumberg – mergina iš jo gimtojo Fribergo kaimelio Ilinojaus valstijoje. Po penkerių metų bendravimo iš skirtingų valstijų, jie pamilo vienas kitą. Žinoma, į pasimatymus kartu atvykdavo ir šunelis Boone.

„Tai, kaip Jayce'as rūpinasi savo šunimi, buvo viena iš priežasčių, kodėl taip įsimylėjau vyrą. Nuo tada buvome maža šeima“, – „The Dodo“ sakė Angie.

Nieko keisto, kad Boone turėjo ypatingą vaidmenį ir poros vestuvėse. Vis dėlto, šeimininkas šuniui nešti žiedų nepatikėjo.

„Nenorėjau jam duoti žiedų. Nors jis puikiai elgiasi, negali atsispirti vandeniui, o mes nusprendėme tuoktis netoli upės. Įsivaizdavau košmarišką reginį, kaip jis pabėga į vandenį su žiedais. Tad vienintelis jo vaidmuo - stovėti šalia ir pozuoti nuotraukoms“, – teigė šeimininkas.

Tiesa, šį vaidmenį šunelis atliko puikiai – užtenka pažiūrėti į tai įrodančias nuotraukas. Ant žolės besiraitantis šunelis sakant priesaiką prajuokino net ir kunigą, kuris, kaip ir šventės dalyviai, negalėjo sulaikyti šypsenos.

Įspūdingas nuotraukas įamžino fotografas Chris'as Davis'as. Kviečiame pasižiūrėti!

Daugiau rasite čia.