Pasirodo, jog benamis prarado savo geriausią draugę ir buvo pasiryžęs padaryti bet ką, kad ją susigrąžintų. Jį prižadinusiam darbuotojui vyras pareiškė, jog dingus augintinei jis tikėjosi, jog atras ją šioje prieglaudoje.

Prieglaudos atstovė Karen Hirsch „The Dodo“ sakė, jog kelionei autobusu iki šios vietos vyras išleido paskutinius savo pinigus. Paaiškėjo, jog jo kalytė išties prieš porą savaičių atsirado prieglaudoje, tačiau kitame miesto gale esančiame jos padalinyje.

Supratęs, jog vyras iki ten nesugebės nusigauti be pagalbos, prieglaudos darbuotojas sumokėjo jam už kelionę traukiniu.

Atvykus šeimininkui, jo kalytė Tata pašoko iš džiaugsmo – nors benamis ir negalėjo pasigirti dideliais turtais, jo ryšys su augintine buvo neįkainojamas.

„Jų susitikimas abiems atnešė daug laimės - tai buvo nuostabu. Buvusieji šalia turėjo progą išvysti, jog kiekvienas žmogus gali mylėti ir būti mylimas nepaisant to, koks jis yra. Panašu, jog benamiui nėra nieko brangesnio už jo kalytę. Juk be jos jis nieko daugiau neturi“, – „The Dodo“ sakė K. Hirsch.

„Kai kurie žmonės negali suprasti, kaip galima grąžinti šunį benamiui. Vis dėlto kai kurie iš jų sugeba augintiniais pasirūpinti geriau nei žmonės, turintys namus“, – teigė ji.