Niekam nereikalingų, likimo valiai paliktų ir į gatvę išmestų augintinių skaičius kiekvienais metais auga, o vietų skaičius prieglaudose jei ir didėja, tai labai mažais tempais. Kas nutinka tiems, kuriems nepakanka vietos - garsiai sakyti nesinori. Laimei, vis daugiau žmonių ryžtasi ištaisyti šią gyvenimo neteisybę ir būsimus keturkojus draugus pasiima būtent iš prieglaudų.

Šia istorija dalinamės dėl to, kad ji tikrai neeilinė. Beverli Hilse įsikūrusios „Bill Foundation“ organizacijos darbuotojai išgirdo apie rastą rotveilerę mišrūnę, kuri priimta į prieglaudą susilaukė mažylių. Deja, visos šeimynos laukė ne kokia ateitis... Tiesą sakant, ateities jie apskritai neturėjo, nes dėl vietos trūkumo juos ketino užmigdyti.

Vykdami pas jaunąją mamytę, netoli prieglaudos „Bill Foundation“ darbuotojai pastebėjo grandine pririštą šunelį. Kažkas jį specialiai čia paliko, žinodamas, kad šuo tikrai bus pastebėtas. Nejaugi vargšą paliksi tokioje situacijoje? Teko jį pasiimti kartu su savimi.

Atvykę į prieglaudą darbuotojai paprašė parodyti jiems mamą ir prieš 5 dienas gimusius mažylius, tačiau prieglaudos prižiūrėtojas jiems pasakė, kad mažyliai gimė prieš 3 dienas... Pasirodo, čia glaudėsi dvi ką tik pagimdžiusios kalytės. Sunku patikėti, bet pasitarę tarpusavyje „Bill Foundation“ organizacijos atstovai nusprendė išgelbėti ir abi kalytes su jų mažyliais, ir netoli prieglaudos rastą grandine pririštą vargšelį. 15 šunelių... Visų jų gyvenimai kardinaliai pasikeis šių gerų žmonių dėka! Kol kas dar ne visiems mažyliams rasti nauji šeimininkai, tačiau jie bent jau turi kur šiltai miegoti ir sočiai pavalgyti.

LETENA.LT REKOMENDUOJA