Širdies sutrikimų turėjęs šunelis mirė sulaukęs 12 metų. Jo likimas suvirpino milijonus širdžių, mat Boo buvo tikra garsenybė: šunelis pasirodydavo TV laidose, jo vardu išleista knyga „Boo – paties mieliausio šuns pasaulyje gyvenimas“. Vien feisbuke kiekvieną šunelio žingsnį seka 16 milijonų žmonių.

Šeštadienį užmigęs šunelis taip ir neatsikėlė. Savo sielvartu šunelio šeimininkai pasidalino feisbuke. Įrašu pasidalino daugiau nei 80 tūkst. žmonių, reiškiančių užuojautą.

„Nuo pat Boo feisbuko puslapio įkūrimo pradžios, esu sulaukęs gausybės laiškų nuo žmonių, kuriems Boo praskaidrino nuotaiką ir sunkiu metu įnešė į gyvenimą daugiau šviesos. Toks ir buvo puslapio tikslas. Boo suteikė džiaugsmo žmonėms visame pasaulyje“, – skelbė šunelio šeimininkas.

Boo turėjo draugą, su kuriuo kartu praleido 11 metų - šunelį Buddy. Jiedu buvo neišskiriami, tad net norintieji pasidaryti nuotrauką su Boo turėjo žinoti, kad Buddy bus šalia. Deja, Buddy mirė 2017 metais. Šeimininkai įtaria, kad Boo sveikata pašlijo supratus, kad vaikystės draugas jau nebesugrįš.

„Parsivedžiau Boo namo 2006 metų pavasarį – taip prasidėjo visų laikų gražiausia draugystė. Visai netrukus po Buddy mirties, Boo pasireiškė širdies sutrikimai. Mes manome, kad jam tiesiogine to žodžio prasme plyšo širdis, kai mus paliko Buddy. Jis ištvėrė kiek daugiau nei metus be draugo. Deja, jo laikas atėjo ir tikiuosi, kad šuneliai džiaugiasi ir vėl vienas kitą matydami rojuje“, – feisbuke skelbė augintinių šeimininkas.