Šeima priglaudė Dexter'į iš „Best Friend Animal Society“ prieglaudos žinodama, jog jam nebeliko daug laiko gyventi. Vis dėlto, kai praėjus dar porai metų katino gyvybė užgeso, visiems buvo sunku su tuo susitaikyti, ypač Florai.

„Flora buvo labai nusiminusi, vaikštinėjo aplink inkšdama. Daugiausia laiko praleisdavo lauke, nenorėdama grįžti vidun. Ji pradėjo kaukti, nors anksčiau tai darydavo labai retai. Buvo sunku tai matyti“, – „The Dodo“ sakė kalytės šeimininkė ir prieglaudos „Best Friend Animal Society“ vadovė Jill Williams.

Tam, kad sumažintų sielvartaujančio gyvūno skausmą, šeima priglaudė dvi kitas kates. Vis dėlto, naujosios šeimos narės nesiglaustė prie Floros taip, kaip tai darydavo Dexter'is. Vargšei Florai vis dar kažko trūko – tai baigėsi tik tada, kai šeima kuriam laikui nusprendė pagloboti keletą mažų kačiukų.

Kai pagaliau Flora pasimatė su kačiukais, atrodė, jog tai buvo kaip tik tai, ko jai trūko praradus Dexter'į. Akimirksniu kačiukai tapo Floros kačiukais. Nuo šiol ji visą savo laiką leidžia su mažaisiais draugais, prižiūri juos ir kartu žaidžia.

Nors kačiukai prie šeimos prisijungė tik trumpam, Flora suprato, kad Dexter'is – ne vienintelis draugas jos gyvenime.

Daugiau rasite čia.