Ingrid Aquero naršydama prieglaudos puslapyje pastebėjo šį šunį. Tai buvo kaip tik tai, ko ji ieškojo. Moteris nedvejojo ir iškart nuvažiavo jo aplankyti.

„Buvo gaila matyti seną ir vienišą šunį, kurio gražiausi gyvenimo metai nuėjo perniek, klaidžiojant svetimose gatvėse ir nežinant, kur jo šeima. Kai pradėjau su juo bendrauti ir sužinojau, jog šunelis kurčias ir beveik aklas, norėjau pasirūpinti, jog jis daugiau niekada nesijaustų vienas. Džiaugiuosi, kad nusprendžiau jį priglausti. Šuo man suteikė daugiau laimės nei galėjau tikėtis“, – „The Dodo“ sakė I. Aquero.

Riley greitai priprato prie naujų namų ir nuo pirmos dienos visur sekioja savo šeimininkę. Jis itin mėgsta būti tarp žmonių ir išeiti pasivaikščioti, tačiau dėl savo amžiaus ir sveikatos problemų jis greitai pavargsta ir perkaista. I. Aquero greitai sumojo, ką daryti šioje situacijoje.

„Kadangi šuo kurčias, norėjau, kad išėjęs į miestą jis jaustųsi saugus. Vežimėlis buvo puikus sprendimas – dabar galiu jį vežiotis kur tik panorėjusi“, – tikino jo šeimininkė.

Riley greitai pamilo vežimėlį. Nuo šiol jis saugiai stebi aplinką ir susipažįsta su įvairiais kvapais. Daug iškentėjęs šunelis išties nusipelno tokio rūpestingumo.

Daugiau rasite čia.