„Gyvūnai darbe“ – tai „Purina“ socialinis projektas, kuris skatina įmones būti draugiškomis augintiniams ir sudaryti sąlygas darbuotojams į darbą atsivesti savo keturkojus draugus. Įmonę, kuri geranoriškai žiūri į augintinius darbe, registruokite socialiniame projekte. Kas mėnesį išrenkamos organizacijos, kurias aplanko DELFI žurnalistai, parengia reportažą bei pradžiugina dovanomis.

Žurnalistai jau spėjo aplankyti „Go Vilnius“, Lietuvos oro uostų, „Lietuvos draudimo“, „Nestle Baltics“, „Tilde informacinių technologijų“, „Druskininkų Rasos“, „Small Planet Airlines“, „Transekstos“ biurus. Taip pat žurnalistai viešėjo butike „Emocija“, ansamblio „Lietuva“ repeticijų patalpose, „Litigo“ kontoroje. Visas šias įmones vienija idėja: į darbą eiti su augintiniu – smagiau.

Šia idėja patikėjo ir DELFI žurnalistai, todėl gyvūnų dieną surengė ir savo redakcijoje. Tiesa, ne paskutinį kartą: nuspręsta gyvūnų dieną darbe kartoti reguliariai.

Laimėjusios įmonės apdovanojamos „Purina“ prizais. „Purinos“ marketingo vadovė Asta Tomaševičienė džiaugiasi sėkminga projekto eiga.

„Mes pradėjome šią iniciatyvą, norėdami paskatinti Lietuvos įmones būti draugiškomis gyvūnams. Ir tikrai esame patenkinti rezultatais – užsiregistravo net 70 įmonių. Drąsiai galime teigti, kad požiūris į augintinius mūsų visuomenėje labai keičiasi. Žmonės vertina juos kaip savo draugus ir kompanionus. O įmonės, kuriose apsilankėme, stebina savo pozityvia atmosfera. Kviečiame ir toliau registruotis – kas mėnesį bus išrinktos 2 įmonės, kurias aplankys DELFI žurnalistai su dovanomis ir parengs reportažus“, – teigia A. Tomaševičienė.