Operos solistas tikino matęs minėtos „Traviatos“ pirmąją dalį, vėliau buvo priverstas išeiti darbo reikalais. „Tikrai buvo nesklandumų. Operos solistui svarbi fizinė forma: užtenka naktį prieš koncertą neišsimiegoti ir tai jaučiasi. Gal vaikas naktį nemiegojo? Sirgo? Tada visi, užuot kritikavę, pultų dainininkės gailėtis. Atsitinka traumų, nelaimių, psichologinių dalykų. Gal kas nors prieš pasirodymą įvyko užkulisiuose.... Buvo kažkokių objektyvių ar subjektyvių sąlygų, dėl ko A.Grigorian tą vakarą nepasisekė. Aš jų nežinau “, - spėliojo V.Juozapaitis.

Jis teigė, kad A.Grigorian pasirodymas nebuvo toks katastrofiškas, kaip galima susidaryti įspūdį iš norvego recenzijos. Anot V.Juozapaičio, Operos ir baleto teatro scenoje jis yra matęs ir daug prastesnių. „Aš ir pats dažnai nulipęs nuo scenos nebūnu patenkintas savo dainavimu. Kartais net gėda. Tai priklauso nuo reiklumo sau. Po daugelio metų supratau, kad negaliu būti tobulas“, - teigė jis.

Jis mano, kad ne pats geriausias pasirodymas - signalas, kad dainininkei reikėtų peržiūrėti savo darbų grafikus. „Bet tikrai nepulčiau smerkti ir sakyti, kad tai griūtis ar taškas. Linkiu, kad ši A.Grigorian nesėkmė būtų pamokėlė, bet neatmuštų noro tobulėti. Ar Arvydas Sabonis visada pataikydavo į krepšį? Kiekvienam taip gali atsitikti, koks meistras jis bebūtų“, - sėkmės Asmik linkėjo jis.

Užsienyje esanti dainininkė Asmik Grigorian DELFI patikino skaičiusi anglišką šio kritiko straipsnio variantą. "Manau, kad jis griežtokas ir gerokai perdėtas. Mes ne robotai ir ne tobuli. Tiesa, kad Lietuva nepratusi prie kritinių straipsnių. Pasaulyje tai norma ir amžina kova: vieną dieną esi nušvilptas, kitą - pagerbtas".

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)