„Parodoje rodomi ne tik tapybos paveikslai, bet ir jų išdėstymas laike, kuriame atkreipiamas dėmesys į pačio laiko sampratą, jo kitimą ir garsą jame. Parodą sudaro tapybos darbai bei objektai paremti gamtos ir upių vaizdais“, – parodą pristato autorius Simonas Kuliešis.

Simonas Kuliešis (g. 1987) – tapytojas, Vilniaus dailės akademijos lektorius, baigė tapybos studijas Vilniaus dailės akademijoje, įgijo magistro laipsnį. Autorius yra surengęs 14 personalinių parodų (Austrijoje, Olandijoje, Suomijoje, Vokietijoje, Lietuvoje) bei dalyvavęs virš 30 grupinių parodų (Lenkijoje, Olandijoje, Vokietijoje, Suomijoje, Lietuvoje). Simonas Kuliešis yra inicijavęs „SHCH/ŠČ“ galerijos įkūrimą (angl. artist-run space), kurioje leidžiama eksperimentuoti, rasti naujus sprendimus ir skirta skatinti menininkų sklaidą bei vienas kito palaikymą.

Šiuo metu Simonas dėsto Vilniaus dailės akademijos Grafikos katedroje. Tapytojo kūriniai priklauso MO muziejui, privačioms kolekcijoms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją