Skambės Johanno Sebastiano Bacho Koncertas smuikui ir orkestrui bei Brandenburgo koncertas Nr. 5 ir E. Bosso kūriniai „Two Pieces“ fortepijonui ir styginiams, Koncertas smuikui ir styginių orkestrui Nr. 1 „The Esoconcerto“. Scenoje susitiks barokas ir XXI amžius, J. S. Bachas ir E. Bosas.

E. Bosas yra pasirodęs tokiose pasaulio salėse kaip „Royal Festival Hall“ Londone, „Carnegie Hall“ Niujorke, Sidnėjaus operoje, teatre „Colon“ Buenos Airėse, „Auditorium Parco della Musica“ Romoje, teatre „Regio“ Turine, „Palacio de las Bellas Artes“ Meksike ir kitur.

Daugelio prestižinių premijų laureato E. Bosso muzika nepaprastai vertinama teatrų, šiuolaikinio šokio trupių, ji skamba ne viename kino filme.

E. Bosso kūriniai jau skambėjo 2012 m. Vilniaus festivalio renginyje – JAV šiuolaikinio šokio trupės „Ailey II“ spektaklyje, o 2016 m. vasarį Nacionalinės filharmonijos scenoje jis koncertavo su šio vakaro atlikėjais ir buvo ypač šiltai sutiktas publikos.

Su charizmatiškuoju S. Krylovu E. Bosso bendradarbiauja nuo 2014 m., kai smuiko virtuozas su Londono simfoniniu orkestru atliko šio autoriaus Fantaziją smuikui ir orkestrui.

E. Bosso savo muzikoje pina įvairiausių žanrų ir formų elementus taip sukurdamas unikalų stilių.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją